Κρήτη: Ώρες αγωνίας για το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αγροτικό του πατέρα της – Παραμένει στη ΜΕΘ

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου συνεχίζει να νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, το 2,5 ετών κοριτσάκι από την Κρήτη, που παρασύρθηκε από αγροτικό με οδηγό τον πατέρα του στην Κίσσαμο Χανίων, χθες (16/5).

Κρήτη: Κρίσιμη η κατάσταση του κοριτσιού που παρασύρθηκε από το αγροτικό του πατέρα της – Τα πρώτα του λόγια

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Στυλιανό Κτενιαδάκη, ο οποίος μίλησε στο “neakiti.gr”, η κατάσταση του νηπίου χαρακτηρίζεται ως πολύ σοβαρή.

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα» ήταν το μόνο που κατάφερε να πει ο πατέρας στους αστυνομικούς.

Κρήτη: Κρίσιμες ώρες για το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του – Διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το τραγικό γεγονός συνέβη στην αυλή του σπιτιού της οικογενείας, σε χωριό της Κισσάμου, όταν ο 48χρονος πατέρας του παιδιού μπήκε στο αγροτικό και έκανε όπισθεν, χωρίς να αντιληφθεί ότι η μικρούλα, βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να την παρασύρει.

Το νήπιο αρχικά διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και μετέπειτα στο νοσοκομείο Χανίων, οπού και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε ΜΕΘ Παίδων, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται διασωληνωμένο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια, ο ίδιος  συνελήφθη σε κατάσταση σοκ αλλά αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από εισαγγελική εντολή . Ενώ όπως έγινε γνωστό η μητέρα είναι 5,5 μηνών έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ