Survivor All Star: Καβγάς ανάμεσα σε Κατσούλη και Καραγκούνια – «Πότε δημιούργησα ένταση;»

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε και στο χθεσινό επεισόδιο (17/5) του “Survivor All Star“. Τάκης και Σάκης ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση, εξαιτίας ενός σχολίου που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Κόρο ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του προς αποχώρηση και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να τον συγχαρεί για την ψυχραιμία που έδειξε για την υποψηφιότητά του. Μπροστά στην συζήτηση ήταν και οι Τάκης, Μελίνα, Σάκης, με τον μισθοφόρο να παρεξηγείται, καθώς θεώρησε πως αδικείται. Ο Σάκης με τον Κόρο και τον Κωνσταντίνο προσπάθησαν να εξηγήσουν στον Τάκη πως δεν είναι ένας ήρεμος χαρακτήρας και πως έχει προκαλέσει πολλάκις εντάσεις εξαιτίας των υποψηφιοτήτων του. Αποτέλεσμα της συζήτησης, ήταν να προκληθεί διαμάχη μεταξύ του Τάκη και του Σάκη.

«Δηλαδή θέλεις να μου πεις πως είσαι ένας ήρεμος και πράος χαρακτήρας που σε όλο το παιχνίδι είναι χαλαρός και, όταν χάνει στον αγώνα, γυρνάει στον πάγκο και λέει “παιδιά, δεν πειράζει πάμε στο επόμενο” ή όταν ψηφίζεται;» ρώτησε ο Σάκης. Με τον μισθοφόρο να του απαντά πως δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο, γιατί δεν θέλει να χάνει.

Ο Σάκης λίγο αργότερα ανέφερε στον Τάκη: «Όλοι είμαστε ρεαλιστές, όλοι έχουμε τις δικές μας αντιδράσεις και αναφέρουμε τα γεγονότα. Δεν είσαι πράος άνθρωπος, δεν είσαι ήρεμος, δεν έχεις φέρει εντάσεις στην κόκκινη ομάδα. Έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο και εγώ πρώτος μπήκα μπροστά και είπα ότι είμαστε ήρεμοι παρά τις ψηφοφορίες. Ότι όμως είσαι έντονος χαρακτήρας, είσαι έντονος χαρακτήρας και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο».

Τέλος ο Τάκης Καραγκούνιας σε προσωπική του συνέντευξη αναρωτήθηκε τον λόγο για τον οποίο ο Σάκης του έκανε αυτή την κουβέντα: «Γιατί Σάκη, σήμερα, να μου κάνεις εμένα όλη αυτή την κουβέντα και να μου πεις ότι κάνω εντάσεις; Όταν τον ρωτάω “πότε έκανα εντάσεις όταν βγήκα υποψήφιος;”, μου λέει ότι δεν κάνω εντάσεις! Τι φάσκεις και αντιφάσκεις; Αυτά που λες τα βλέπω, τα ακούω, τα βλέπουνε, τα ακούνε. Είναι δυνατόν να λες ότι είμαι έντονος χαρακτήρας αλλά δεν κάνω εντάσεις και δεν υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα; Γιατί να το αναφέρεις τότε; Εγώ πιστεύω ότι το αναφέρεις γιατί είσαι πιο κοντά με τον Κόρο, δεδομένο και κατανοητό αυτό και σεβαστό από μένα. Όμως μην τα κάνεις αυτά για τα μάτια του κόσμου γιατί εκεί ψιλονευριάζω. Το να προσπαθείς να κάνεις εντυπώσεις και ο Βασάλος, άθελα του, να μπαίνει σε αυτό το τριπάκι για να το παίξει καλός σε όλους δεν μου αρέσει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ