Νίκος Φλωρινιώτης: «Το σύστημα δεν του έχει φερθεί καθόλου καλά», λέει η Γωγώ Γαρυφάλλου

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία συνεργαζόταν επί σειρά ετών με την οικογένεια Φλωρινιώτη και έχουν οικογενειακή σχέση, για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη και αποκάλυψε πως ο 39χρονος τραγουδιστής έφυγε έχοντας παράπονα από τον χώρο της showbiz.

Μεταξύ άλλων η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε ότι: «Πάμε τον γαμπρούλη μας. Δεν έχω να πω τίποτα, είναι σοκαριστικό όλο αυτό και να μην συμβαίνει σε καμία οικογένεια. Και εσείς όλοι τον ξέρετε από μωρό, άσχετα που κάποιοι δεν του φερθήκανε καλά. Να είστε όμως όλοι εκεί, γιατί ο Νίκος έτσι θα ήθελε. Ήταν το όνειρό του να γίνει πολύ μεγάλο αστέρι και έγινε το μεγαλύτερο».

«Δεν θέλω να πω για την υγεία του Νίκου. Εγώ θέλω να εκφράσω τα παράπονά μου. Το σύστημα δεν του έχει φερθεί καθόλου καλά, ούτε του κ. Γιάννη αλλά ούτε και του Νίκου μου.

Ένας πολύ μεγάλος παρουσιαστής σε όγκο και το λέω με πικρία, δεν δέχτηκε ενώ του ζήτησε το παιδί από μόνο του και ήταν ένα από τα παράπονά του στις τελευταίες κουβέντες που κάναμε, ότι τι τους κάναμε και δεν μας θέλουν», τόνισε στη συνέχεια.

«Μας έλεγαν trash»

Ακόμα, ανέφερε: «Εκεί θα εστιάσω στον Νίκο, ότι είναι πολύ αδικημένος και όποιος ήταν δίπλα στον κ. Γιάννη, έτρωγε τον μεγαλύτερο ρατσισμό. Μας έλεγαν trash, δεν μας έδιναν σημασία και έχουμε ακούσει διάφορα.

Την Άννα δεν την ενδιαφέρει, ενώ εγώ με τον Νίκο είχαμε τις ίδιες ανησυχίες και παράπονα. Εγώ θα το παλεύω Νίκο μου, είμαι εδώ κι όταν θα δικαιωθώ θα ήταν σαν να έχει δικαιωθεί ο Νίκος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ