Νίκος Φλωρινιώτης: Ο αδελφός του θα κινηθεί νομικά για τον θάνατό του – «Σίγουρα είναι ιατρικό λάθος»

Στιγμές βαθύ πένθους ζει η οικογένεια Φλωρινιώτη που μέσα σε 6,5 μήνες έχασε δύο μέλη της. Στις 6 Ιουνίου έφυγε από την ζωή σε ηλικία 76 ετών ο αείμνηστος Γιάννης Φλωρινιώτης, ενώ την Τρίτη (19/12) πέθανε ο μικρός γιος του, Νίκος, σε ηλικία μόλις 39 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Σήμερα (21/12) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του μεγάλου γιου του Γιάννη Φλωρινιώτη, Σάββα. Ο αδελφός του Νίκου Φλωρινιώτη, μίλησε για τα όσα πέρασε με την υγεία του ο μικρός του αδελφός και σημείωσε ότι θα κινηθεί νομικά.

«Είχε μια ελιά στον ώμο του που τον ενοχλούσε γιατί έβαζε την τσάντα και μάτωνε, και αποφάσισε να πάει να την αφαιρέσει. Πήγε και την αφαίρεσε και υποθέσαμε ότι όλα είναι καλά.

Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση. Την τελευταία φορά που βγήκε από το νοσοκομείο ήταν καλά, του έλεγα να μη δουλεύει αλλά ο Νίκος δε μπορούσε», ανέφερε αρχικά ο Σάββας Φλωρινιώτης.

Στη συνέχεια είπε ότι: «Σίγουρα ήταν ιατρικό λάθος. Δε μας πήραν τηλέφωνο ποτέ για τη βιοψία. Όταν πλέον άρχιζε και αδυνάτιζε, και δε ξέραμε τι είχε, γυρίσαμε όλους τους γιατρούς και όταν κάναμε κάποιες εξετάσεις και είδαμε τι είναι, ζητήσαμε τη βιοψία και την είχαν χάσει. Χάσαμε σχεδόν έναν χρόνο με αυτή την ιστορία».

«Θα κινηθώ νομικά»

«Θα τα είχαμε προλάβει όλα. Σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα τώρα αν είχαν γίνει κάποια πράγματα διαφορετικά. Μπορεί να μη αφαιρούσε καν την ελιά και να μη γινόταν τίποτα ποτέ.

Ο Νίκος έκανε ανοσοθεραπείες. Το μελάνωμα δε πιάνει χημειοθεραπεία. Εγώ σαν αδελφός του θα κινηθώ νομικά. Έχω θυμώσει. Πώς θα κοιμάμαι αν δε δικαιωθεί; Δε μπορώ να κοιμηθώ», τόνισε.

Ακόμα, σημείωσε: «Εννοείται ότι με βασανίζει όλο αυτό, και το ότι δεν ήμουν εδώ και έλειπα, πολλά με βασανίζουν. Κάποιος πρέπει να ψάξει κάτι. Δε γίνεται να φεύγει ένα παιδί 39 χρονών.

Αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι, δεν έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Δεν ξέρω πώς να το αντέξω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ