Νέο σνομπάρισμα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ – Δεν προσκλήθηκαν στο μνημόσυνο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποκλείστηκαν από τη συγκέντρωση της βασιλικής οικογένειας για τον ένα χρόνο από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Μέγκαν Μαρκλ: Πώς γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν έχουν λάβει προσκλήσεις για την εκδήλωση μνήμης στο Balmoral Castle στις 8 Σεπτεμβρίου, παρόλο που θα είναι στην Ευρώπη για τους Αγώνες Invictus την επόμενη μέρα.

Το ζευγάρι πρόκειται να φτάσει στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας μόλις 24 ώρες μετά το μνημόσυνο. «Δεν υπήρξε καμία επαφή με αυτούς», είπε μια πηγή στην The Sun.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Κοινό μέτωπο σε νέο βίντεο – Προσπαθούν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα

Το ταξίδι του ζευγαριού στη Γερμανία θα σηματοδοτήσει την πρώτη κοινή ευρωπαϊκή εμφάνιση μετά την κηδεία της αείμνηστης βασίλισσας στις 19 Σεπτεμβρίου 2022.

«Μπορείτε να καταλάβετε το κλίμα σχετικά με το πού βρίσκονται τα πράγματα [μεταξύ τους]», είπε μια άλλη πηγή στη Daily Mail . «Είναι λυπηρό, αλλά είναι αυτό που είναι. Αυτό είναι μια οικογένεια αλλά και ένα ίδρυμα».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μείνουν «σιωπηλοί» μετά τη διαμάχη με τους Μπέκαμ

Ο Κάρολος, 74 ετών, και η Καμίλα, 76 ετών, θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, διάρκειας τριών εβδομάδων στις 21 Αυγούστου, ενώ μαζί τους θα είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η πριγκίπισσα Κέιτ και τα τρία παιδιά τους. Ο πρίγκιπας Άντριου που έχει πληγεί από σκάνδαλα θα συμμετάσχει επίσης στις ετήσιες διακοπές της οικογένειας με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον.

Είχε αναφερθεί προηγουμένως ότι ενώ ο βασιλιάς Κάρολος δεν κάλεσε προσωπικά τον Χάρι και τη Μέγκαν στο φετινό ταξίδι στο Μπαλμόραλ, κράτησε τα ονόματά τους στη λίστα των προσκεκλημένων. Φαίνεται ότι ο μονάρχης αποφάσισε τελικά να κρατήσει τη συγκέντρωση όσο πιο οικεία γίνεται, χωρίς τους Σάσεξ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ