Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μείνουν «σιωπηλοί» μετά τη διαμάχη με τους Μπέκαμ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι δεν πρόκειται να μείνουν αμέτοχοι και να μην σχολιάσουν όσα “διαρρέονται” για την κόντρα με τους πρώην φίλους τους, Ντέιβιντ Μπέκαμ και την σύζυγό του, Βικτόρια. 

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Η πόρτα του Μπάκιγχαμ έχει κλείσει οριστικά – «Θα ταπεινωθούν εάν επιστρέψουν»

Η Μέγκαν ήδη ψάχνει «ισχυρούς νέους φίλους» για να καλύψει το κενό, σύμφωνα με έναν ειδικό.

«Η Μέγκαν ήταν αχαρακτήριστα ήσυχη στην δημόσια σφαίρα έως τώρα, καθώς το αφήγημα ήταν ότι δεν ήθελαν η προσωπική τους ζωή να είναι στα πρωτοσέλιδα», ισχυρίστηκε ένας ανώνυμος ειδικός δημοσίων σχέσεων στην Daily Mail . «Αλλά έχει ισχυρούς νέους φίλους, οπότε μην περιμένετε να διαρκέσει πολύ η σιωπή αυτή» πρόσθεσε..

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί οι celebrities του Χόλιγουντ αποφεύγουν το ζευγάρι

Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams τόνισε από την πλευρά του ότι οι θαυμαστές των Sussex θα πρέπει να περιμένουν “κάτι” από τον Χάρι και την πρώην ηθοποιό του “Suits” σύντομα. «Δεν είναι σαφές, προς το παρόν, τι σκοπεύουν να κάνουν οι Σάσεξ. Μην ξεχνάτε ότι πάντα είχαν την ικανότητα να εκπλήσσουν», είπε στην Express .

«Λοιπόν, έχοντας πει αυτό, απλά δεν είναι ξεκάθαρο. Είμαι έκπληκτος που δεν έχει υπάρξει πρωτοβουλία [μέχρι στιγμής]», πρόσθεσε.

Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Φήμες για σύννεφα στον γάμο τους και οικονομικά προβλήματα

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχτισαν μια νέα ζωή για τον εαυτό τους αφού μετακόμισαν από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Καλιφόρνια το 2020.

Ο καβγάς για τις διαρροές

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, που είναι εδώ και χρόνια φίλοι με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, φέρονται να κατηγορούνται για διαρροή πληροφοριών σχετικά με τους Sussexes. Πλέον, η φιλία τους έχει τελειώσει, σύμφωνα με μία πηγή που επικαλείται η The Mail, χωρίς όμως να την κατονομάζει.

Η πηγή είπε στη The Mail την Κυριακή ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι «εντελώς έξαλλος» μετά τις κατηγορίες που φέρεται να του απέδωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν, κατά τη διάρκεια μίας έντονης τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των ζευγαριών.

«Οποιαδήποτε συμφιλίωση τώρα είναι απίθανη», ισχυρίστηκε η πηγή που γνωρίζει όσα συνέβησαν.

Οι Μπέκαμ ήταν παρόντες στον γάμο του ζευγαριού το 2018 και ήταν «πολύ υποστηρικτικοί» όταν η Μέγκαν Μαρκλ είχε πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε η ίδια πηγή. Στον απόηχο του καβγά τους, η Μέγκαν φαίνεται πως αντικατέστησε την μία Βικτόρια (Μπέκαμ) με μια άλλη: την Βικτόρια Τζάκσον, μεγιστάνα των καλλυντικών και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ