Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί οι celebrities του Χόλιγουντ αποφεύγουν το ζευγάρι

O Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προσπάθησαν να κατακτήσουν το Χόλιγουντ, όμως φαίνεται πως δεν τα έχουν καταφέρει.  Διάσημοι,  συμπεριλαμβανομένων των υψηλού προφίλ γειτόνων τους Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τζούλια Λούις-Ντρέιφους και Ρομπ Λόου, κρατούν αποστάσεις από τα εξόριστα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, καθώς φοβούνται ότι θα διαδώσουν τα μυστικά τους – και θα τους αποξενώσουν από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν προσκλήθηκαν ούτε στο πάρτι γενεθλίων της Όπρα Γουίνφρεϊ φέτος, παρά τη συνέντευξή που είχαν δώσει στη γνωστή παρουσιάστρια τον Μάρτιο του 2021, σύμφωνα με το NewsNation.

«Όλοι έχουν μια ταινία να πουλήσουν και μια θεατρική παράσταση που θέλουν να κάνει το ντεμπούτο τους στο Λονδίνο και ξέρουν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ, δεν θα δείξουν ενδιαφέρον, αν θεωρήσουν ότι κάποιος είναι φίλος με τον Χάρι και την Μέγκαν», είπε η γνωστή παραγωγός Paula Froelich στο περιοδικό.

«Οι πηγές μου λένε ότι όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα», πρόσθεσε. «Και οι δυνατοί παίκτες στο Χόλιγουντ δεν θέτουν σε κίνδυνο την δουλειά τους για τον Χάρι και την Μέγκαν».

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, οι οποίοι αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια το 2020, έφαγαν “άκυρο” και από τον Λευκό Οίκο, καθώς δεν τους δόθηκε το “πράσινο φως” για να πετάξουν με το Air Force One όταν προσπάθησαν να επιστρέψουν στις ΗΠΑ μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο.

Ο Λευκός Οίκος δεν επιθυμεί να προκληθεί κάποια «αναταραχή» στις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Βρετανία, λόγω του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.

Οι celebrities του Χόλιγουντ ανησυχούν επίσης μήπως το ζευγάρι διαρρεύσει τα μυστικά τους, είπε η Froelich, σύμφωνα με την Νew York Post.

Στα σκουπίδια το βιβλίο του Πρίγκιπα Χάρι

Παρότι το βιβλίο του Πρίγκιπα Χάρι «Spare» έχει σπάσει ρεκόρ σε πωλήσεις, είναι και το πιο… πεταμένο ανάγνωσμα του καλοκαιριού, σύμφωνα με την ταξιδιωτική εταιρεία On the Beach.

Πάνω από 100 αντίγραφα του βιβλίου έχουν ξεχαστεί σε δωμάτια ξενοδοχείων, κάδους σκουπιδιών και πισίνες σε θέρετρα σε όλη την Ευρώπη.

«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Τα γραφεία απολεσθέντων αντικειμένων στα πιο δημοφιλή μας θέρετρα είναι γεμάτα με αντίγραφα του «Spare»», είπε στην Express η διευθύντρια του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών Zoe Harris. «Σκεφτήκαμε ότι ήταν αστείο στην αρχή, αλλά, τους τελευταίους μήνες, πολλά ξενοδοχεία έστειλαν τα βιβλία πίσω».

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ