Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Η πόρτα του Μπάκιγχαμ έχει κλείσει οριστικά – «Θα ταπεινωθούν εάν επιστρέψουν»

Μετά τον πόλεμο που ξεκίνησαν με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θα «ρεζιλευτούν» εάν αποφασίσουν να επιστρέψουν στο Μπάκιγχαμ και την βασιλική ζωή.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Χαμός στο Hope Ranch μετά τις φήμες για μετακόμιση του ζευγαριού – Δεν τους θέλουν για γείτονες

Ο ειδικός σε βασιλικά θέματα, Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς είπε στο βρετανικό δίκτυο GB News ότι εάν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κάνουν στροφή 90 μοιρών και ζητήσουν να επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτό θα είναι ταπεινωτικό. «Αυτό θα είναι ένα από τα πιο περίεργα γεγονότα στην βασιλική ιστορία εάν αποφασίσουν να επιστρέψουν μετά από όλες τις επιθέσεις. Θα ήταν ταπεινωτικό για την Μέγκαν και τον Χάρι», ανέφερε ο Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς.

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί σκέφτονται να μετακομίσουν ξανά

Το ζευγάρι είχε επιτεθεί στην βασιλική οικογένεια με την συνέντευξη του στην Όπρα Γουίνφρεϊ, το ντοκιμαντέρ για την ζωή τους στο Netflix αλλά και με το αυτοβιογραφικό βιβλίο «Ρεζέρβα» του πρίγκιπα Χάρι. «Η ιδέα ότι μετά από όλα όσα έχουν γίνει η Μέγκαν και ο Χάρι θα μπορέσουν απλά να επιστρέψουν είναι παραπάνω από ασυνήθιστη», τόνισε ο Φιτζγουίλιαμς.

Να σημειωθεί ότι πληθαίνουν οι αναφορές ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του αλλά και οικονομικά ζητήματα. Η συμφωνία εκατομμυρίων με το Spotify κατέρρευσε και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζει την επιστροφή της στο Χόλιγουντ μακριά από τον πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές ότι ο πρίγκιπας Χάρι δέχεται μεγάλη πίεση στα οικονομικά του καθώς τα έσοδα του ζευγαριού δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν την πλουσιοπάροχη ζωή του στην Καλιφόρνια. 

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί οι celebrities του Χόλιγουντ αποφεύγουν το ζευγάρι

πρίγκιπας Ουίλιαμ πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Γι’ αυτό έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ότι πρόσφατα ο πρίγκιπας Χάρι προσέγγισε τον μεγαλύτερο αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο το ζευγάρι να επιστρέψει στην Βρετανία. Ωστόσο ειδικοί επί των βασιλικών θεμάτων τονίζουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα «φρικάρει» εάν ο πρίγκιπας Χάρι ζητήσει την βοήθεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ