Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Κοινό μέτωπο σε νέο βίντεο – Προσπαθούν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα

Χαμογελώντας ο ένας δίπλα στον άλλον, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έλαμπαν καθώς εμφανίστηκαν μαζί σε νέο βίντεο, προβάλλοντας ενιαίο μέτωπο στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους για εβδομάδες. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κάνουν ό,τι μπορούν για να αναστρέψουν την “κακή εικόνα” τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μείνουν «σιωπηλοί» μετά τη διαμάχη με τους Μπέκαμ

Καθισμένοι μαζί στον ηλιόλουστο κήπο του σπιτιού τους στο Montecito, το ζευγάρι βιντεοσκοπήθηκε καθώς έκανε συγχαρητήρια τηλεφωνήματα στους νικητές της νέας τους επιχορήγησης για ασφαλέστερη τεχνολογία.

Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανίζεται μαζί εν μέσω αυξανόμενων εικασιών για το μέλλον του στο Χόλιγουντ και μιας φημολογούμενης κρίσης στον γάμο τους.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Πρόβλημα στον παράδεισο; – Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο

Θεωρείται ότι κινδυνεύουν να χάσουν εκατομμύρια, αφού η προσοδοφόρα συμφωνία τους με το Spotify διαλύθηκε και η δούκισσα, η οποία γίνεται 42 ετών αύριο, απορρίφθηκε από τον ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ, Τζέρεμι Ζίμερ, ως «αδιάφορο ταλέντο στο podcast ή οπουδήποτε αλλού».

Παρά τις αρνητικές εικασίες, το ζευγάρι ήταν όλο χαμόγελα καθώς εμφανίστηκαν μαζί στο κλιπ δύο λεπτών και 40 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα.

Έγινε καθώς πηγές κοντά στο ζευγάρι επέμειναν ότι ήταν «καλά» παρά το γεγονός ότι «κατακλύστηκαν» από τις φήμες για διαζύγιο.

Το προσεκτικά στημένο κοινό βίντεο σηματοδοτεί μια επιστροφή στις δημόσιες εμφανίσεις, με μια σαφή δήλωση από τους γονείς του Archie, τεσσάρων ετών, και της Lilibet, δύο ετών.

Η τελευταία τους εμφάνιση μαζί… ήταν χαοτική

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί σε δημόσια εκδήλωση ήταν σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη τον Μάιο, η οποία κατέληξε σε χαοτικές σκηνές με ισχυρισμούς και αντεγκλήσεις για κυνηγητό με παπαράτσι στους δρόμους του Μανχάταν.

Έκτοτε μαστίζονται από φήμες ότι αποχωρούσαν από τα κοινά τους project για να επικεντρωθούν σε σόλο έργα, με την Μέγκαν να υπογράφει πρόσφατα στο πρακτορείο William Morris Endeavor και τον Χάρι, να ετοιμάζει μια σειρά του Netflix με ένα ταξίδι στη Μποτσουάνα.

Ωστόσο, πηγές κοντά στο ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε σε μια πλούσια τελετή του Γουίνδσορ το 2018, είπαν ότι κουράζονταν όλο και περισσότερο με τις συνεχιζόμενες εικασίες που στροβιλίζονται γύρω τους.

Μια πηγή είπε στο περιοδικό ΟΚ!: «Ο γάμος των Sussexes είναι μια χαρά», προσθέτοντας ότι οι αβάσιμες διαδικτυακές αναφορές προήλθαν από το επερχόμενο σόλο ταξίδι του Χάρι στην Αφρική. «Αυτό είναι ένα ταξίδι εργασίας. Δεν είναι σημάδι ταλαιπωρίας του γάμου τους».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ