Ariana Viera: Η 26χρονη βασίλισσα της ομορφιάς πέθανε σε τροχαίο αφού δημοσίευσε ανατριχιαστικό βίντεο

Η βασίλισσα της ομορφιάς της Βενεζουέλας Ariana Viera πέθανε από τα τραύματα που υπέστη σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα στη Φλόριντα τον περασμένο μήνα. Ήταν μόλις 26 ετών.

Η 26χρονη πιστεύεται ότι αποκοιμήθηκε ενώ οδηγούσε στις 13 Ιουλίου πριν συγκρουστεί με ένα φορτηγό στη λίμνη Νόνα του Ορλάντο, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης. Ο θάνατός της έρχεται δύο μήνες αφότου έκανε ένα ανατριχιαστικό βίντεο για την κηδεία της.

Αν και η επίσημη αιτία της συντριβής δεν έχει αναφερθεί, η μητέρα της Viera μοιράστηκε ότι η κόρη της ήταν ιδιαίτερα κουρασμένη και αποκοιμήθηκε πίσω από το τιμόνι.

«Το κορίτσι μου αποκοιμήθηκε. Ήταν κουρασμένη…», είπε η Βίβιαν Οτσόα σε συνέντευξή της στο Telemundo31.

Βενεζουέλα τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακή προσβολή μετά την ανάνηψη. Η θλιμμένη μητέρα συνέχισε να επαινεί την κόρη της που πάντα υπερασπιζόταν τους άλλους.

«Βοήθησε πάρα πολλούς ανθρώπους», εξήγησε. «Θα σταματούσε τα πάντα για να σε βοηθήσει ή να σε ακούσει. Ήταν πάντα εκεί για τους φίλους της, τα αδέλφια της, τη μητέρα της».

Το μοντέλο εργαζόταν επίσης στο real estate και διηύθυνε το Full House Cleaning Service, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram. Ο πατέρας της Viera, ο οποίος ζει στο Περού, φέρεται να ζήτησε ανθρωπιστική βίζα για να παραστεί στην κηδεία της κόρης του, αλλά δεν εγκρίθηκε.

Το βίντεο που δημοσίευσε για την κηδεία της

Τον Μάιο, η Viera δημοσίευσε ένα απόκοσμο βίντεο στο Instagram αναφέροντας τη μελλοντική της κηδεία.

«Ηχογραφώ τον εαυτό μου για τη μελλοντική μου κηδεία γιατί πάντα είμαι εγώ που τραβάω τα βίντεο, κανείς δεν μου τα μαγνητοσκοπεί», έγραψε λεζάντα σε ένα βίντεο με πολλά κλιπ της που προσποιείται ότι έχει πιαστεί να κάνει καθημερινές δραστηριότητες όπως να ξυπνάει, να πίνει νερό και να τριγυρνάει στο σπίτι.

Το βίντεο είναι μέρος ενός trend, όπου οι χρήστες που κάνουν μοντάζ με τους εαυτούς τους να δείχνουν όμορφα και προσποιούνται ότι κάποιος τους τραβάει ένα βίντεο για να κοροϊδέψει ταινίες ή ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνουν παρόμοιο B-roll.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Valentina (@arianaviera__)

Η Viera επρόκειτο να εκπροσωπήσει τη χώρα καταγωγής της, τη Βενεζουέλα, στον διαγωνισμό Miss Latin America of the World 2023 στη Δομινικανή Δημοκρατία τον Οκτώβριο.

«Δεν ήξερα ότι ο Θεός μου είχε δώσει έναν άγγελο. Δεν ήξερα ότι ο Θεός μου είχε δώσει ένα μικρό κομμάτι από τον παράδεισο για πολύ λίγο», είπε η μητέρα της.

Το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok

@arianaviera_ #onthisday @orlandofashionweek @OPG @Decor Dreams Cakes ♬ original sound – Ariana Viera

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ