Λος Άντζελες: Πτώμα ράπερ βρέθηκε μέσα σε βαρέλι που ξεβράστηκε σε παραλία

Ένα πτώμα βρέθηκε μέσα σε ένα σφραγισμένο βαρέλι στην παραλία Malibu Lagoon State Beach. Σύμφωνα με τις αρχές έχει ταυτοποιηθεί ως τοπικός τραγουδιστής-τραγουδοποιός και ράπερ.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες αναγνώρισε το πτώμα ως τον 32χρονο Javonnta Murphy, από το Sylmar, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Το σώμα του Μέρφι βρέθηκε γυμνό μέσα στο βαρέλι, αλλά τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά. Δεν είναι σαφές πόσο καιρό βρισκόταν στο βαρέλι.

Οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Μέρφι ανέφεραν ότι ήταν τοπικός τραγουδιστής-τραγουδοποιός και καλλιτέχνης hip-hop. Συχνά δημοσίευε βίντεο που τον έδειχναν να τζαμάρει και να τραγουδά με τη δική του μουσική στο αυτοκίνητό του.

Μοιράστηκε επίσης έναν σύνδεσμο στο YouTube με τη σελίδα ενός συγκροτήματος, Tank & Booq, η οποία είχε μόνο τρία τραγούδια.

«Το βαρέλι στο οποίο βρέθηκε το σώμα του Μέρφι ανασύρθηκε στη λιμνοθάλασσα την Κυριακή από έναν εργάτη συντήρησης που έπρεπε να κωπηλατήσει σε αυτό χρησιμοποιώντας ένα καγιάκ. Ο εργάτης δεν άνοιξε το βαρέλι. Γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας, ένας ναυαγοσώστης τράβηξε ξανά το βαρέλι από το νερό και το άνοιξε, ανακαλύπτοντας ότι μέσα βρίσκεται ένα πτώμα», είπε ο σερίφης της κομητείας του LA, υπολοχαγός Hugo Reynaga.

Ο ναυαγοσώστης είχε ανοίξει το βαρέλι επειδή είχε ύποπτο βάρος, είπε στους Los Angeles Times πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Ο πρώην δήμαρχος του Μαλιμπού, Τζέφερσον Βάγκνερ, είπε ότι παρατήρησε το βαρέλι την Κυριακή, αλλά «νόμισε ότι ήταν ένα δοχείο τοξικών απορριμμάτων όταν το είδα», είπε στους Times.

Πριν από 7 εβδομάδες η τελευταία ανάρτηση

Πολλοί θαυμαστές πήγαν στην ενότητα σχολίων της τελευταίας του ανάρτησης στο Instagram , η οποία δημοσιεύτηκε πριν από 7 εβδομάδες, για να πουν το δικό τους “αντίο”. Πρόκειται για ένα βίντεο όπου φαίνεται να πίνει από ένα μεγάλο μπουκάλι κρασί, με τη λεζάντα: «Όταν πίνεις περισσότερο αλκοόλ για τις τελευταίες πέντε μέρες…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Javonnta Murphy (@sir_tanky2023)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ