Μέγκαν Μαρκλ: Νιώθει συμπάθεια για το άγχος της Κέιτ Μίντλετον – «Το Παλάτι έχει εκτεθεί»

Συμπάθεια προς την Κέιτ Μίντλετον που δέχεται μεγάλη πίεση για το σκάνδαλο της επεξεργασμένης φωτογραφίας καθώς αναρρώνει από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, θα πρέπει να νιώθει η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με ειδικό επί των βασιλικών θεμάτων.

Κέιτ Μίντλετον: Νέο μυστήριο με φωτογραφία της – Τι περίεργο εντόπισαν οι χρήστες στο διαδίκτυο

«Η Μέγκαν, ειδικότερα, πρέπει να νιώθει απίστευτα συγκρουσιακά για όλη την εισερχόμενη πίεση που δέχονται η Κέιτ και οι βασιλικοί, για να μην αναφέρουμε τον τρόπο με τον οποίο το Παλάτι … συνεχίζει να μπλέκει τα πράγματα σε καθημερινή βάση», δήλωσε στο Fox Digital ο Κρίστοφερ Άντερσεν.

Ο Άντερσεν που είναι συγγραφέας του βιβλίου για τον βασιλιά της Βρετανίας με τίτλο: «Ο βασιλιάς: Η ζωή του Βασιλιά Καρόλου Γ» εξήγησε ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορεί να καταλάβει πώς αισθάνεται η Κέιτ Μίντλετον, που ανέλαβε όλη την ευθύνη για το σκάνδαλο με την φωτογραφία. «Από την μία πλευρά, η Μέγκαν θα πρέπει να νιώθει συμπάθεια για όλο το άγχος που περνάει η Κέιτ καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ιατρικό πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, η μηχανή των μίντια του Παλατιού δεν έχει εκτεθεί ποτέ περισσότερο για αυτό που είναι: ένα πλήρες χάος, μια απόλυτη καταστροφή», τόνισε ο συγγραφέας.

Daily Mail: Το τραγικό γεγονός στην ζωή της Κέιτ Μίντλετον που την έκανε να πάρει την ευθύνη για το σκάνδαλο της φωτογραφίας

Η δούκισσα του Σάσσεξ έχει επικρίνει δημόσια τον βασιλικό θεσμό μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν τα θέματα υγείας της στο παρελθόν. Πιθανότατα αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο πιθανότατα μπορεί να ταυτιστεί με την επίσης Κέιτ Μίντλετον.

Τον Μάρτιο του 2021, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε στην Όπρα Γουϊνφρεϊ ότι πάλευε με σκέψεις αυτοκτονίας ενώ εργαζόταν ως ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας λόγω των πιέσεων αυτού του τρόπου ζωής. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι όταν ζήτησε βοήθεια από τους εργαζομένους στο Παλάτι εκείνοι φέρονται να την αρνήθηκαν.

Μέγκαν Μαρκλ: Το νέο επιχειρηματικό βήμα της δούκισσας του Σάσεξ – Τα προϊόντα που σκοπεύει να λανσάρει

«Η Μέγκαν και ο Χάρι ξέρουν πώς είναι να ξυπνάς και να βλέπεις αυτά τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ που τους στοχοποιούν για το ένα ή το άλλο πράγμα», δήλωσε επίσης ο Άντερσεν. «Στην περίπτωση [σ.σ. του ζευγαριού των Σάσσεξ], τους διαπόμπευσαν, μεταξύ άλλων, επειδή έλεγαν πολλά. Στην περίπτωση της βασιλικής οικογένειας, είναι επειδή δεν είπαν αρκετά για την ιατρική κρίση που αντιμετωπίζει η Κέιτ», εξήγησε ο συγγραφέας.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας πρόσθεσε ότι όλη αυτή η «αδικαιολόγητη μυστικότητα» γύρω από τη Μίντλετον έχει απλώς τροφοδοτήσει «τη δυσπιστία του κοινού για τη μοναρχία και, κατ’ επέκταση, για την ίδια τη βασιλική οικογένεια». «Όλα έχουν ξεφύγει τόσο πολύ», είπε ο Άντερσεν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ