Κέιτ Μίντλετον: Οι συνεργάτες της δεν την έχουν δει, ούτε έχουν μιλήσει μαζί της – Το πέπλο μυστικότητας και οι ανησυχίες

Φαίνεται ότι ακόμη και τα ανώτερα στελέχη και συνεργάτες της Κέιτ Μίντλετον δεν γνωρίζουν περισσότερα για την κατάσταση της υγείας της, καθώς η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ αναρρώνει.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιά από τον Ιανουάριο – αλλά σύμφωνα με όσους εργάζονται για αυτήν, δεν εμφανίζεται πουθενά.

«Μερικά από τα ανώτερα στελέχη της Κέιτ Μίντλετον δεν μπόρεσαν να τη δουν ή να της μιλήσουν και δεν γνώριζαν καν για τη χειρουργική επέμβαση έως ότου ανακοινώθηκε, οπότε τα νέα τους ανησύχησαν», είπε μια πηγή στο Us Weekly.

Οι ευρέως διαδεδομένες εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας που προκλήθηκαν από τη δημοσιοποίηση της επεξεργασμένης οικογενειακής φωτογραφίας της Κέιτ Μίντλετον την περασμένη εβδομάδα ώθησαν τους χρήστες των social media να αναζητούν πληροφορίες όχι μόνο για την υγεία της, αλλά και για το πού βρίσκεται.

Και σύμφωνα με τους γνώστες του Παλατιού του Κένσινγκτον, η μαμά τριών παιδιών μόλις άρχισε να ανοίγεται στον στενό της κύκλο για τη φύση της εγχείρησής της.

Το πέπλο μυστικότητας

Επιπλέον, οι μυημένοι ισχυρίζονται ότι οι υπάλληλοι της πριγκίπισσας δεν γνώριζαν την εγχείρησή της παρά μόνο αφού την είχε κάνει.

«Μόνο λίγοι άνθρωποι ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει και είναι κολλητοί», είπε μια πηγή στο πρακτορείο. «Είναι μπερδεμένο και προκαλεί κάποια ανησυχία» σημείωσε.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Μίντλετον είχε μόνο λίγους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένου του καρκινοπαθούς βασιλιά Κάρολου Γ’ και της συζύγου του, βασίλισσας Καμίλα, αλλά κατά τα άλλα καλύπτεται από ένα «πέπλο μυστικότητας».

Μια δεύτερη πηγή λέει ότι το παλάτι είναι «πολύ σιωπηλό» σχετικά με την ανάρρωση του Μίντλετον μετά την επέμβαση.

«Η Κέιτ είπε ότι αισθάνεται ότι δικαιούται να αναρρώσει χωρίς όλες αυτές τις φρενήρεις εικασίες», είπε ένα άτομο από τον στενό της κύκλο, προσθέτοντας ότι ήταν απόφαση της Μίντλετον να κρατήσει ιδιωτικές τις λεπτομέρειες της επέμβασης της. «Ούτε η Κέιτ ούτε ο Ουίλιαμ πιστεύουν ότι τα ιατρικά της αρχεία πρέπει να είναι για δημόσια κατανάλωση».

«Προσπαθεί να μην δίνει σημασία σε όλες τις φήμες και τα κουτσομπολιά, και ο Ουίλιαμ κάνει ό,τι μπορεί για να τη θωρακίσει, αλλά είναι οδυνηρό», πρόσθεσαν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ