Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από 14 ημέρες – Η ανακοίνωση του Παλατιού

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε σήμερα στο Γουίνδσορ ύστερα από νοσηλεία 14 ημερών σε κλινική του Λονδίνου στο Marylebone, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Θα συνεχίσει να αναρρώνει από την επέμβαση στο σπίτι.

Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο» – Δημοσίευμα-βόμβα για την υγεία της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, δεν προβλέπεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από το Πάσχα. Έχει ακυρώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ το ίδιο έχει κάνει και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Η ανακοίνωση του Παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού είπε ότι η «πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο», τονίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. «Σημειώνει καλή πρόοδο» ανέφερε.

«Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν», δήλωσε, επισημαίνοντας ότι η οικογένεια «συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο».

 

Η MailOnline αναφέρει ότι η επιστροφή της Κέιτ στα επίσημα καθήκοντά της θα εξαρτηθεί από τις συμβουλές των γιατρών της. Εν τω μεταξύ, ο πεθερός της Κέιτ,  βασιλιάς Κάρολος παραμένει στην κλινική του Λονδίνου, όπου εισήχθη την περασμένη Παρασκευή για να υποβληθεί σε επέμβαση για υπερπλασία προστάτη. Την Κυριακή, τον επισκέφθηκε δύο φορές η βασίλισσα Καμίλα.  Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ