Λίντα Εβαντζελίστα: «Δεν πρόκειται να πεθάνω από αυτό – Σκάψτε μια τρύπα στο στήθος μου»

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε το διάσημο μοντέλο Λίντα Εβαντζελίστα, καθώς έκανε γνωστό, σύμφωνα με το People, ότι έχει παλέψει δύο φορές με τον καρκίνο του μαστού τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η Εβαντζελίστα εμφανίστηκε στο νέο ψηφιακό εξώφυλλο του WSJ. Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, το σούπερ μόντελ, ανέφερε ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2018.

«Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου», είπε στη συνέντευξή της. «Οι προβλέψεις δεν ήταν καλές και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην έχω να ασχοληθώ με αυτό, επέλεξα  μια αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή. Νομίζοντας ότι ήμουν καλά και έτοιμη για τη ζωή μου. Ο καρκίνος του μαστού δεν υπήρχε περίπτωση να με σκοτώσει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2022, η Εβαντζελίστα εντόπισε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά έμαθε ότι ο καρκίνος «επέστρεψε». «Σκάψτε μια τρύπα στο στήθος μου», είπε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωσή της. «Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να κάνετε εκσκαφή. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσετε. Με καταλαβαίνεις; Δεν πρόκειται να πεθάνω από αυτό».

Πρόσφατα, ο ογκολόγος της, της είπε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεών της είναι «καλά», αλλά το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν ενθουσιάστηκε εντελώς με τα νέα, ρωτώντας τον γιατρό της, «Γιατί δεν είναι τέλεια;».

Το διάσημο μοντέλο δήλωσε επίσης ότι επειδή το μέλλον της είναι αβέβαιο, είναι απλά ευγνώμων για την κάθε μέρα. «Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο, αλλά είμαι εντελώς σε γιορτινή κατάσταση», ανέφερε.

«Έχω αντιμετωπίσει φρικτά προβλήματα υγείας. Είμαι αυτή τη στιγμή τόσο χαρούμενη που γιορτάζω το βιβλίο μου, τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που ζω. Οτιδήποτε έρχεται τώρα είναι μπόνους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ