Κάιλι Τζένερ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον φημολογούμενο σύντροφό της

Ενώ οι φήμες οργίαζαν για το εάν και τι είδους σχέση έχουν η Κάιλι Τζένερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ εκείνοι έκαναν την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση σε συναυλία της Μπιγιόνσε.

Σύμφωνα με το Page Six η Κάιλι Τζένερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ, για τους οποίους κυκλοφόρησαν πρώτη φορά φήμες για σχέση τον Απρίλιο, απαθανατίστηκαν μαζί στη συναυλία της Μπιγιόνσε που έγινε στα πλαίσια της περιοδεία της, «Renaissance», στο Λος Άντζελες στο SoFi Stadium τη Δευτέρα (4/9). Σε βίντεο που τράβηξε ο δημοσιογράφος του THR Κρις Γκάρντνερ και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φαίνεται η μικρότερη αδελφή των Καρντάσιαν και εκατομμυριούχος να συνομιλεί με τον ηθοποιό και να γελούν.

Μάλιστα σε βίντεο που δημοσιοποίησε το TMZ φαίνονται να έρχονται ακόμα πιο κοντά και να φιλιούνται, επιβεβαιώνοντας έτσι τις μέχρι πρότινος φήμες για την σχέση τους. Μαζί τους ήταν και η αδελφή της Κάιλι και πασίγνωστο μοντέλο Κένταλ Τζένερ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

 

Υπενθυμίζεται πως οι φήμες για πιθανή σχέση των δύο πυροδοτήθηκαν για πρώτη φορά από τον γνωστό κουτσομπολίστικο λογαριασμό deuxmoi που έκανε λόγο για νέο ζευγάρι με χρήστη να επιβεβαιώνει ότι πράγματι ο ηθοποιός βγαίνει με την επιχειρηματία, influencer και σταρ του ριάλιτι από τον Ιανουάριο, οπότε και αυτή χώρισε από τον σύντροφό της και διάσημο ράπερ Τράβις Σκοτ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kylie_and_koko_

 

Η Κάιλι Τζένερ με τον Τράβις Σκοτ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ζακ Μπέρμον Γουέμπστερ ΙΙ, ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Απρίλιο του 2017. Λίγο καιρό αργότερα η εκατομμυριούχος έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί την Stormi, η οποία γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018. Το δεύτερό τους παιδί o Aire γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Πηγή: Instagram/kyliejenner

 

Πηγή: Instagram/kyliejenner

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ