Λίντα Εβαντζελίστα: Το πρώτο εξώφυλλο μετά την αποτυχημένη αισθητική επέμβαση και την παραμόρφωση

Η Λίντα Εβαντζελίστα ποζάρει στο νέο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για πρώτη φορά αφότου παραδέχτηκε ότι έχει «παραμορφωθεί» από μια αισθητική επέμβαση που πήγε στραβά.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, χρησιμοποιήθηκαν ταινίες προκειμένου να τραβηχτεί το δέρμα στο πρόσωπο και τον λαιμό της. Γι’ αυτό, σε όλες τις φωτογραφίες ο λαιμός και τα αυτιά του μοντέλου είναι με κάποιον τρόπο καλυμμένα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν χρόνο, η Λίντα Εβαντζελίστα, ένα από τα πιο επιτυχημένα σούπερ μόντελ των 90s, είχε αποκαλύψει πως μια αισθητική παρέμβαση που έκανε απέτυχε, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό της. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποτραβήχθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η Εβαντζελίστα είχε κάνει κρυολιπόλυση, κατά την οποία παγώνουν τα κύτταρα λίπους. Όμως, υπήρξε μια σπάνια παρενέργεια, καθώς τα λιποκύτταρα αντί να συσταλούν, διαστάλθηκαν, οδηγώντας στην παραμόρφωση του προσώπου του.

«Αυτό δεν είναι το σαγόνι μου και ο λαιμός μου στην πραγματική ζωή -και δεν μπορώ να κινούμαι με ταινίες παντού», είπε στη Vogue, σημειώνοντας πως βρίσκεται σε μια φάση κατά την οποία «προσπαθώ να με αγαπήσω όπως είμαι».

Για όσους αναρωτιούνται τι έχει να πει για το γεγονός πως στην συγκεκριμένη φωτογράφιση, στην πραγματικότητα, παρουσιάζει μία μη ρεαλιστική εικόνα του εαυτού της, το 57χρονο μοντέλο απαντάει: «Με τις φωτογραφίες, νομίζω πως είμαστε εδώ για να δημιουργούμε φαντασιώσεις. Δημιουργούμε όνειρα. Πιστεύω πως επιτρέπεται. Επιπλέον, οι ανασφάλειές μου έχουν δεχθεί φροντίδα σε αυτές τις εικόνες, επομένως, έχω να κάνω αυτό που αγαπώ να κάνω».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ