Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Βασιλική χαροπαλεύει

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές που παρακολουθούν την δραματική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» να αρχίσει η τρίτη σεζόν και αυτό γιατί ο δεύτερος κύκλος έκλεισε με τον πιο δραματικό τρόπο, με αποτέλεσμα η ανυπομονησία για την έναρξη της νέας σεζόν να χτυπάει «κόκκινο». Μία από τις ιστορίες που σόκαρε τους τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο, είναι αυτή της Βασιλικής η οποία και είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Χάιδω και Φίλιππος στο στόχαστρο της οικογένειας Βαφέα

Μάλιστα στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τον τρίτο κύκλο είδαμε και την δραματική προσπάθεια των δικών της ανθρώπων, να την σώσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MyTv» η ηρωίδα καταφέρνει και επιβιώνει μετά τον παρ’ ολίγον πνιγμό της και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Σοκαρισμένοι από το περιστατικό, ο Στάθη και ο Φίλιππος τη συνοδεύουν μαζί με την Αρετή και αγωνιούν για την κατάστασή της.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Δήμητρα και ο Κουράκος κάνουν έρωτα

Εκεί γίνονται όλες όλες οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι καλά, Δυστυχώς, η ζωή της Βασιλικής βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς έμεινε για αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ