Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Δήμητρα και ο Κουράκος κάνουν έρωτα

Γεμάτος ανατροπές αναμένεται να είναι ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς του Mega “Η Γη της Ελιάς”. Οι ήρωες που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό θα περάσουν από διάφορα στάδια, ενώ οι μεταξύ τους σχέσεις, όπως όλα δείχνουν, θα απασχολήσουν τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς.

Ένα ζευγάρι που οι τηλεθεατές δεν περίμεναν να δουν θα είναι αυτό του Κουράκου με την Δήμητρα. Η προσωπική ζωή των δύο αστυνομικών έχει ήδη απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο Κουράκος υπήρξε παντρεμένος με την Ιουλία και έζησε έναν μεγάλο έρωτα με την Ευτυχία. Από την άλλη η Δήμητρα είχε μία σύντομη αλλά δυνατή σχέση με τον αδικοχαμένο Κίμωνα και πλέον δημιουργεί μία καινούργια με τον Ορέστη.

Τώρα το TiVi Σίριαλ αποκαλύπτει πως ο Γιώργης και η Δήμητρα θα περάσουν μία νύχτα πάθους που σταδιακά θα εξελιχθεί και σε παράνομη σχέση. Όπως αναφέρει το περιοδικό ο Γιώργης λίγο πριν από το τέλος της β’ σεζόν ετοιμαζόταν να παντρευτεί με την Ευτυχία, τον μεγάλο του έρωτα, αλλά η αποκάλυψη πως είχε σκοτώσει τον Ανέστη τον έκανε να πάρει την απόφαση να τη διώξει μακριά! Από την άλλη η Δήμητρα, μετά τη δολοφονία του Κίμωνα, κατάφερε να βρει ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Ορέστη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε την ερωτεύτηκε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

 

Εκείνη από την πλευρά της στην αρχή ήταν διστακτική, αλλά στη συνέχεια αποφασίζει να του δώσει μια ευκαιρία. Και κυρίως στον εαυτό της! Μόνο που η αποκάλυψη ότι εκείνος έχει την καρδιά του Κίμωνα τη σοκάρει και όσο κι αν περίμενε κανείς το αντίθετο, την απομακρύνει. Βρίσκει αρκετά ανατριχιαστική αυτήν τη σύμπτωση και δεν ξέρει πώς να τη διαχειριστεί. Έτσι, νιώθοντας απογοητευμένοι με τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή, ένα βράδυ ο Γιώργης και η Δήμητρα αποφασίζουν να βγουν για ποτό μαζί, όπως έκαναν άλλωστε κάθε άλλη φορά. Σαν φίλοι. Μόνο που στην πραγματικότητα ποτέ δεν είδε φιλικά ο ένας τον άλλον και το ίδιο βράδυ έπειτα από κατανάλωση αρκετής ποσότητας αλκοόλ, αφέθηκαν στα πραγματικά τους συναισθήματα και το τέλος της βραδιάς τους βρίσκει να κάνουν παθιασμένο έρωτα!

Οι τύψεις στον Ορέστη και η κρυφή σχέση

Κανείς δεν θα περίμενε να δει τη Δήμητρα με τον Κουράκο μαζί, καθώς ποτέ μέχρι τώρα η σειρά δεν μας έχει αφήσει το παραμικρό υπονοούμενο ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Όμως, η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που ο Γιώργης την είδε να μπαίνει στο τμήμα είχε νιώσει ένα χτυποκάρδι, αλλά τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με την Ιουλία και δεν επέτρεψε στον εαυτό του να αφήσει το μικρό αυτό σκίρτημα να μεγαλώσει. Στην ίδια ακριβώς κατάσταση βρέθηκε και η νεαρή αστυνόμος, η οποία δεν θα έμπλεκε ποτέ με παντρεμένο, ενώ στη συνέχεια έκανε σχέση με τον Κίμωνα, οπότε και το θέμα «Γιώργης» ξεχάστηκε. Και για τους δύο ήταν αυτό που λέμε «κακό timing». Όμως, τα πραγματικά θαμμένα συναισθήματά τους, βγήκαν στην επιφάνεια, κυρίως μετά την πρώτη τους ερωτική συνεύρεση. Οι δυο τους μίλησαν ανοιχτά για όσα νιώθουν, αλλά παράλληλα και για τους δύο υπάρχει ένα αγκάθι που λέγεται Ορέστης.

Ο αστυνόμος Κουράκος νιώθει τύψεις απέναντι στον καλύτερό του φίλο, που τον στήριξε και του στάθηκε στις δύσκολες ώρες που πέρασε και η ηθική του δεν του επιτρέπει να τον κοροϊδεύει και να κοιμάται με τη γυναίκα που ο Ορέστης αγαπάει. Αυτή τη συζήτηση την κάνει με τη Δήμητρα, η οποία μπορεί να μην έχει προχωρήσει σε κάτι ερωτικό με τον Ορέστη, πέρα από ένα φιλί που έχουν δώσει, ωστόσο συμφωνεί με τον Γιώργη πως δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται απέναντι στον Ορέστη. Όμως κάθε φορά που Κουράκος και Δήμητρα λένε «τέλος» κάθε φορά παραδίνονται στο πάθος τους και κάνουν έρωτα! Σύντομα οι δυο τους θα καταλήξουν να έχουν κρυφή σχέση και φαίνεται πως θα έρθουν μεγάλες ανατροπές όταν αυτή αποκαλυφθεί…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ