Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Θα καταφέρουν να μείνουν μαζί Δήμητρα και Ορέστης;

Μπορεί “Η Γη της Ελιάς” να ολοκλήρωσε μόλις πριν από λίγες ημέρες τον δεύτερο κύκλο της, όμως ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν δυνατά spoiler για τον τρίτο κύκλο. Η Δήμητρα και ο Ορέστης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σειράς.

Η Δήμητρα κάνει τεράστιες προσπάθειες να αφήσει το πένθος της για τον Κίμωνα πίσω και να προχωρήσει την ζωή της με τον Ορέστη. Όμως εκείνος δεν είναι ένας απλός άνδρας που μπαίνει στην ζωή της, αλλά ο άνθρωπος στον οποίο δόθηκε η καρδιά του Κίμωνα, αφού εκείνος πέθανε. Οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν πως θα αντιδράσει η Δήμητρα, όταν μάθει την αλήθεια.

Στο τελευταίο επεισόδιο το ζευγάρι έχει πάει βόλτα με την βάρκα και ο Ορέστης βγάζει την μπλούζα, όμως ακόμα το κοινό δεν έχει παρακολουθήσει την αντίδραση της Δήμητρας όταν εκείνη δει την ουλή. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και τη Μαρία Μεταξητινού, στον τρίτο κύκλο η Δήμητρα φυσικά και θα δει το σημάδι και θα ρωτήσει τον Ορέστη για αυτό. Εκείνος αποφασίζει να της πει την αλήθεια για το πρόβλημα που είχε με την καρδιά του, τη μεταμόσχευση και φυσικά ότι ο Κίμωνας ήταν ο δότης.

«Ήθελα να πάω στον τάφο του ανθρώπου που μου έσωσε τη ζωή. να τον ευχαριστήσω, να του ανάψω το καντήλι και θα έφευγα» της λέει. Η Δήμητρα σοκάρεται αρχικά και μετά θυμώνει. Κατηγορεί τον Ορέστη ότι της έκρυψε την αλήθεια ενώ εκείνη του είχε μιλήσει για τον Κίμωνα.

«Πλησίασες εμένα, την οικογένειά του, την ίδια του τη μάνα. Τι θέλεις;» του λέει οργισμένα. Εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει, όμως η Δήμητρα δεν θέλει να ακούσει.

Το ενδιαφέρον είναι αν θα καταφέρει να την πείσει για τις προθέσεις του ή ο έρωτάς τους ήταν καταδικασμένος από την αρχή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ