Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Οι διακοπές στην Χαβάη και οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Στην Χαβάη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η μεγάλη αδελφή της οικογένειας Καρντάσιαν, Κόρτνεϊ, τόσο για να περάσει στιγμές χαλάρωσης πριν καλωσορίσει το τέταρτο παιδί της, όσο και για να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της, Πενέλοπι.

Η 44χρονη ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας, φαίνεται πως διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο και όσοι παρακολουθούν φανατικά εδώ και χρόνια τη ζωή της ισχυρής οικογένειας των Καρντάσιαν, αντιλαμβάνονται πως η Κόρτνεϊ βιώνει όσα για χρόνια ονειρευόταν και ήθελε.

Η ίδια μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram και μοιράζεται με τους πάνω από 200 εκατομμύρια ακολούθους της τα όσα ζει, μεταξύ αυτών και οι διακοπές στην Χαβάη. Τις τελευταίες ώρες έχει κάνει δύο post και αρκετά story, με τις φωτογραφίες που μαγνητίζουν τα βλέμματα, να είναι αυτές στις οποίες ποζάρει αφήνοντας ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Στο πρώτο post της από την Χαβάη, ποζάρει με ένα ροζ αποκαλυπτικό φόρεμα – ο ροζ κόσμος της Barbie έχει κάνει το χρώμα τάση –  που τονίζει την εγκυμοσύνη της, με το λουκ να συμπληρώνεται με ένα ψάθινο καπέλο. Το δεύτερο post είναι μία συλλογή φωτογραφιών, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι από εξορμήσεις της στην θάλασσα. Μάλιστα την βλέπουμε με τρία διαφορετικά μαγιό. Πρώτο είναι ένα μαύρο ολόσωμο, στο οποίο η περιοχή της κοιλιάς δεν καλύπτεται, ενώ ακολουθούν ένα μαύρο μπικίνι και ένα λεοπάρ.

Μέσω story μοιράστηκε και την τούρτα που έσβησε για τα εντέκατα γενέθλιά της η κόρη της, Πενέλοπι, η οποία κυμαινόταν σε λευκούς και μπλε τόνους. Ίσως η Πενέλοπι να είναι και επηρεασμένη από το γεγονός πως σε λίγο καιρό θα αποκτήσει έναν ακόμα αδερφό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ