Σασμός: Το τέλος θα βαφτεί με αίμα – Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε

Αυλαία ρίχνει απόψε (13/7) η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς του Alpha “Σασμός” και το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να συγκλονίσει τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς, οι οποίοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν.

Σασμός Spoiler: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο φινάλε – Ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το φινάλε της δεύτερης σεζόν είναι καταιγιστικό. Ο Παύλος και ο Φαρμάκης θα συναντηθούν για μία τελευταία και καθοριστική φορά. Ο Νικηφόρος ακούγοντας την συζήτηση της Καλλιόπης και της Βασιλικής, μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή και πηγαίνει να βρει τον Μαθιό, οπλοφορώντας, τυφλωμένος από μίσος και γεμάτος θέληση για εκδίκηση.

Μάλιστα όπως βλέπουμε θα απειλήσει να τον σκοτώσει. Η Καλλιόπη δεν αντέχει στην ιδέα πως κινδυνεύει ο μεγάλος της γιος και καταρρέει, ενώ η Βασιλική στην προσπάθειά της να προλάβει το κακό που έρχεται, έχει ένα τροχαίο. Η μόνη φωτεινή στιγμή στο τρέιλερ είναι ο πολυαναμενόμενος γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς. Στο τέλος του τρέιλερ η λέξη “Σασμός” βάφεται κόκκινη.

Σασμός: Οι πιο συγκλονιστικές σκηνές της σεζόν

Εκτός από το τρέιλερ ο Alpha έδωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram στιγμές της δεύτερης σεζόν, που συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό. Πρώτη είναι η ερωτική σκηνή του Αστέρη και της Αργυρώς, ενώ ακολουθούν ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής, ο πρώτος χορός του Αντώνη και της Μαρίνας, καθώς και το ζεϊμπέκικο της Θοδώρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ