Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Χάιδω και Φίλιππος στο στόχαστρο της οικογένειας Βαφέα

Πολλές θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι φανατικοί τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Mega “Η Γη της Ελιάς” στην τρίτη σεζόν. Ήδη το τελευταίο επεισόδιο τους άφησε με κομμένη την ανάσα να περιμένουν με αγωνία να δουν αν όλα θα πάνε καλά με τους αγαπημένους τους ήρωες. Από ότι φαίνεται τα βάσανα για την οικογένεια Στεφανέα δεν θα τελειώσουν ούτε την τρίτη σεζόν αφού η Χάιδω και ο Φίλιππος θα κινδυνέψουν από την οικογένεια Βαφέα.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Δήμητρα και ο Κουράκος κάνουν έρωτα

Σύμφωνα με το “My Tv” μια νέα βεντέτα αρχίζει στα νέα επεισόδια, καθώς η οικογένεια του Στέλιου Βαφέα, που εκτέλεσε η Χάιδω για να εκδικηθεί για τον θάνατο της κόρης της, βάζει στο στόχαστρο την ίδια και την οικογένεια Στεφανέα. Η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος προσπαθεί να τους βλάψει, όταν αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα περιστατικά.

Όμως φοβάται να μοιραστεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα την αλήθεια. Την ίδια ώρα, είναι φανερό ότι ο Μιλτιάδης, ο επιστάτης των Βρεττάκων, έχει σκοτεινό ρόλο, καθώς παρακολουθεί τις κινήσεις των Στεφανέων και μοιράζεται πληροφορίες με κάποιον στο τηλέφωνο. Στα νέα επεισόδια θα αποκαλυφθεί ότι είναι ετεροθαλής αδελφός του Στέλιου.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης επιτίθεται στην Ασπασία – Η Ειρήνη μαθαίνει την αλήθεια

Παράλληλα, εμφανίζεται ένας άλλος αδελφός του νεκρού, ο οποίος διψάει για εκδίκηση. Μάλιστα, εκτός από τη Χάιδω, βάζει στο στόχαστρο και τον Φίλιππο, και του στήνει καρτέρι θανάτου. Το σατανικό σχέδιο λαμβάνει χώρα σε μία έρημη περιοχή, από όπου περνάει ο Φίλιππος με το αυτοκίνητο του και ο άντρας τον πυροβολεί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ