Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης επιτίθεται στην Ασπασία – Η Ειρήνη μαθαίνει την αλήθεια

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς του Mega “Η Γη της Ελιάς”. Μυστικά που μέχρι πρότινος έμεναν καλά κρυμμένα θα βγουν στο φως, με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ένα απ’ αυτά θα είναι και η πατρότητα της Ειρήνης, καθώς ο Δημοσθένης και η κοπέλα θα μάθουν την αλήθεια.

Σύμφωνα με τον “Τηλεθεατή” ο βίαιος και απάνθρωπος Δημοσθένης Καπερνάρος… τρώει το χαστούκι της ζωής του από την Ασπασία, όταν του ομολογεί ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του.

Εκτός εαυτού, της επιτίθεται, ωστόσο δεν αποκαλύπτει την αλήθεια στην Ειρήνη, ούτε και σε κάποιον άλλο. Η οργή, το πείσμα και ο θυμός ορίζουν τις διαθέσεις του. Κανείς δεν θα μάθει πως δεν είναι δικό του παιδί. Άλλωστε, εκείνος τη μεγάλωσε και είναι η κόρη του.

Η Ειρήνη μαθαίνει την αλήθεια

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το μυστικό δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό, καθώς η ατμόσφαιρα στο σπίτι ανάμεσα στην Ασπασία και τον Δημοσθένη είναι εκρηκτική. Η Ειρήνη θα μάθει την αλήθεια και η Ασπασία δεν θα της κρύψει τίποτε. Μόλις συνειδητοποιεί ότι η μητέρα της είχε μείνει έγκυος από τον άντρα της Χάιδως, όταν οι δυο τους, αν και παντρεμένοι, διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση, καταρρέει.

Ο παράνομος έρωτάς τους διαλύθηκε και η Ασπασία άφησε τον Δημοσθένη να πιστεύει ότι είχε μείνει έγκυος από αυτόν. Όταν η Χάιδω έμαθε ότι η Ειρήνη είναι κόρη του μακαρίτη του άντρα της, ζήτησε από την Ασπασία να μην αποκαλυφθεί τίποτα και να πάρουν αυτό το μυστικό οι δυο τους στον τάφο τους. Ο Φίλιππος, όμως, ανακάλυψε την αλήθεια, με τεστ DNA, αλλά κράτησε κι αυτός το στόμα του κλειστό.

Η Ειρήνη, μαθαίνοντας ότι ο ετεροθαλής αδελφός της το ήξερε και της το κράτησε μυστικό, γίνεται έξω φρενών μαζί του. Νιώθοντας εγκαταλελειμμένη και προδομένη από όλους, θα κατρακυλήσει ξανά στα σκοτεινά γνώριμα μονοπάτια της…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ