Ηλικιωμένη ζήτησε διαζύγιο από τον 37χρονο σύζυγό της – «Ήθελε μόνο τα λεφτά μου»

Μια συνταξιούχος που πρόσφατα χώρισε από τον σύζυγό της, ισχυρίστηκε ότι απέρριψε τον πολύ νεότερο εραστή της επειδή ήταν «εγωιστής και ήθελε μόνο να αρπάξει τα χρήματά της». Η Άιρις Τζόουνς, 83 ετών, παντρεύτηκε τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Ιμπριχάμ, 37 ετών, αφού γνωρίστηκαν στο Facebook το 2019.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε, παρά την μεγάλη διαφορά στην ηλικία (είναι 46 χρόνια μικρότερός της). Η ηλικιωμένη αποφάσισε να τον παντρευτεί την επόμενη χρονιά,   ανέφερε η Sun.

Ωστόσο, η παραμυθένια ένωσή τους φέρεται να διαλύθηκε όταν η 83χρονη έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, ισχυριζόμενη ότι της ζήτησε χρήματα κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους – παρά το γεγονός ότι ένας υπάλληλος της Βρετανικής Πρεσβείας την προέτρεψε «να μην του δώσει χρήματα».

Στην πρώτη της επίσκεψη στην Αίγυπτο για να δει τον Ιμπριχάμ, η Τζόουνς ισχυρίστηκε ότι του έδωσε 18.826,50 δολάρια σε μετρητά.

«Είχα περίπου 50.204,00 δολάρια στον τραπεζικό μου λογαριασμό και έδινα την τραπεζική μου κάρτα στον Μοχάμεντ κάθε μέρα και τραβούσαμε 32,36 δολάρια καθημερινά», ισχυρίστηκε. «Αυτό ήταν για να πληρώσει για τα έξοδα διαβίωσης, το φαγητό έξω, έναν μήνα του μέλιτος στο Σαρμ ελ Σέιχ και να απολαύσουμε μια άνετη ζωή».

Επιστρέφοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η συνταξιούχος ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είχε πάρει άλλα 25.098 δολάρια αφού της είπε ότι «θα έπρεπε να έχει περίπου… εννέα δισεκατομμύρια εκεί μέσα».

«Είχε απόλυτο δίκιο. Απομένουν 11.295,45 $ από τα 50.202,00 $. Ο Μοχάμεντ δεν είχε ποτέ δουλειά και δεν είχε ποτέ χρήματα. Έλεγα στους ανθρώπους ότι μοιραζόμασταν τα έξοδα, αλλά τα χρήματά μου πλήρωναν τα πάντα».

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Ibriham έλαβε βίζα συζύγου και μπόρεσε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου του επετράπη να μείνει για δύο χρόνια, εν αναμονή της επανεξέτασης σε δύο μήνες. Στη συνέχεια της πήρε περίπου 50.204 δολαρίων, αφήνοντας την γυναίκα σε άθλια οικονομική κατάσταση.

«Ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρω ποτέ, καθώς η αγάπη μου για εκείνον ήταν γνήσια, αλλά δεν ήταν καλό να προσποιούμαι ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Άφησα το μυαλό μου να κυβερνήσει την καρδιά μου. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα μπορούσα να πω σε αυτό το σημείο, αλλά αυτά θα είναι για άλλη ανάρτηση» έγραψε.

Το ζευγάρι απέκτησε φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν η Τζόουνς μοιράστηκε λεπτομέρειες για την «παθιασμένη και kinky» σεξουαλική της ζωή με τον Ibriham.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που ανακοίνωνε τον χωρισμό τους τον Ιούλιο, η Τζόουνς είπε ότι η σεξουαλική τους ζωή είχε μειωθεί τους τελευταίους μήνες.

«Λάτρευα τα πάντα για τον Μοχάμεντ. Αλλά έγινε σκληρή δουλειά», είπε στο Closer. «Παλιά είχαμε μια υπέροχη σεξουαλική ζωή, αλλά μετά, αντί να κάνουμε έρωτα, καταλήξαμε να μαλώνουμε όλη την ώρα για τα πάντα. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν είμαι ερωτοχτυπημένος έφηβος. Είμαι 83 ετών» τόνισε.

Για να απαλύνει τον πόνο της κατάρρευσης της σχέσης, η Τζόουνς αποφάσισε να αποκτήσει μια νέα γάτα που αποδείχτηκε η «τέλεια σύντροφος». «Δεν παραπονιέται ποτέ, είναι πολύ ήσυχος και όμορφος. Τον λατρεύω. Είναι πολύ χαρούμενος εδώ και δεν δημιουργεί χάος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ