Τα ζώδια που «χάνουν» στα λεφτά

Η επιτυχία σημαίνει διαφορετικά πράγματα για κάθε άνθρωπο. Αλλά συμβατικά, μεταφράζεται σε αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης ενός ατόμου. Η αστρολογία αναλύει αυτή την πτυχή της ζωής ενός ατόμου με βάση τον γενέθλιο χάρτη του. Αυτά είναι τα ζώδια που θεωρούνται τα πιο αποτυχημένα μεταξύ των 12.

Ιχθύες

Το μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων κυβερνάται από τον πλανήτη των ονείρων και των επιθυμιών, τον Ποσειδώνα. Αν και φιλήσυχος, ήρεμος και πολύ συμπονετικός, μπορεί να δυσκολευτεί να αποδεχθεί την πραγματικότητα που καμιά φορά είναι σκληρή. Ο Ιχθύς αποκαλείται ως επί το πλείστον ο ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου, που βρίσκει την ικανοποίηση στις απλές χαρές της ζωής. Δεν έχει απαραιτήτως κίνητρο για να αποκτήσει υλικό πλούτο και προτιμά να ζει σε έναν μικρό αλτρουιστικό δικό του κόσμο, επομένως συγκαταλέγεται στα πιο αποτυχημένα ζώδια.

Ο λόγος για τον οποίο το ζώδιο του νερού μπορεί μερικές φορές να είναι οικονομικά ανεπιτυχές είναι επειδή υποκινείται από έναν υψηλότερο σκοπό στη ζωή.

Καρκίνος

Και πάλι ένα ζώδιο του νερού, ο Καρκίνος είναι βαθιά συναισθηματικός και πολύ ευαίσθητος. Χρειάζεται επίσης διαρκή επικύρωση. Κυβερνάται από το φεγγάρι, το οποίο ελέγχει τα συναισθήματα και απεικονίζει τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Ως ιδιαίτερα διαισθητικοί άνθρωποι, έχουν ανιδιοτελή και ευαίσθητα χαρακτηριστικά που μπορεί να τους εμποδίσουν από το να είναι αδίστακτοι στη δουλειά τους, κάτι που απαιτεί να βάζουν τον εαυτό τους πάντα πρώτο.

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους δηλώνουν ότι δεν είναι πολύ πρόθυμοι να συγκεντρώσουν πλούτο και δεν έχουν τη διακαή φιλοδοξία να φτάσουν επαγγελματικά ψηλά. Αυτό το ζώδιο του ήλιου επικεντρώνεται περισσότερο στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Είναι… νοικοκυραίοι και κτητικοί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα σταθερό ζώδιο του αέρα. Είναι επαναστάτες και προοδευτικοί και επιδιώκουν πάντα το καλό. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να έχει αυτοσκοπό τον πλούτο και την περιουσία. Θεωρούνται ως οι κοινωνικοί μεταρρυθμιστές του ζωδιακού κύκλου. Με κυβερνήτη τον πλανήτη Ουρανό, τους αρέσει να σκέφτονται συλλογικά και όχι τα προσωπικά τους οφέλη.

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο της γης κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο, ο οποίος θεωρείται ένας από τους σοβαρούς, πιο σκληρούς πλανήτες στην αστρολογική γλώσσα. Απαιτεί πειθαρχία και πολλή εστίαση στη δουλειά. Χωρίς αμφιβολία, αυτό το ζώδιο επιδιώκει να πετύχει. Εάν όμως ο Κρόνος δεν βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση, θα μπορούσε να οδηγήσει σε χρηματικές απώλειες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ