Δέσποινα Βανδή: «Δύο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και ρακή» – To BINTEO στο TikTok

Τέλος οι διακοπές για την Δέσποινα Βανδή, η οποία επέστρεψε στην καθημερινότητά της, ξεκινώντας εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή. Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο από το γυμναστήριο, όπου πηγαίνει μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία φαίνεται να κάνει διάδρομο.

«Με κατηγορούν ότι τους έριξα το ηθικό, επειδή είπα “καλό φθινόπωρο”. Εγώ τι πρέπει να πω τώρα, που πρέπει να χαλάσω τη διατροφή μου; Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή και τώρα ξαναείμαι πρώτη μέρα στο σχολείο, που δεν το θέλω, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω» είπε στην ανάρτησή της η Δέσποινα Βανδή.

@desp1navandiofficial ❤️❤️❤️ #fyp #foryoupage #tiktok #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια γυναίκα που προσέχει την εικόνα της και θέλει πάντα να είναι κομψή και περιποιημένη. Αγαπά τον υγιεινό τρόπο ζωής και ακολουθεί συστηματικό πρόγραμμα γυμναστικής στο γυμναστήριο που διατηρεί ο σύντροφος της κόρης της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει: “Όταν είμαι πιο χαλαρή, προπονούμαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνω κυκλική προπόνηση, αλλά έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν πολλά πράγματα. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που να μην βαριέμαι. Η γυμναστική μου αρέσει όχι τόσο για την εικόνα μου, όσο για την ευεξία που μου προσφέρει. Είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου όταν γυμνάζομαι”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ