Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Καμουφλαρισμένος» σε πάρτι με 21χρονο μοντέλο – Παραμένει στο «κλαμπ κάτω των 25»

Ο Λεονάρτο ντι Κάπριο εθεάθη να διασκεδάζει με την 21χρονη Τζόσι Ρέντμοντ σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης , παρά τα «στιλιστικά» μέτρα που πήρε για να μην γίνει αντιληπτός.

Χώρισε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Καμίλα Μορόνε μετά τα 25α γενέθλια της

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να περάσει απαρατήρητος και να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας, που θα «έβαζαν φωτιά» στα  σχόλια σε βάρος του για τα ραντεβού με νεότερες από εκείνον γυναίκες, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το πρόσωπό του «μασκοφόρου» Ντι Κάπριο  ήταν καλυμμένο με μεγάλη γκρι μάσκα, ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται να φοράει και μαύρο καπέλο με κλίση προς τα κάτω ώστε να μην τον αναγνωρίσουν.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Προωθεί ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν Ουκρανούς πρόσφυγες

Ωστόσο, το «καμουφλάζ» του ηθοποιού  δεν απέφερε καρπούς, καθώς τα φωτογραφικά φλας των παπαράτσι τον πέτυχαν ακριβώς τη στιγμή που αποχωρούσε από το γνωστό στέκι διασημοτήτων «Chiltern Firehouse» στις 4 το πρωί έχοντας στο πλάι του το μοντέλο.

Η απάντηση του ηθοποιού στα επικριτικά σχόλια

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η 21χρονη, η οποία, κατάγεται από το Τενεσί, ζει στο Λος Άντζελες και έχει συνεργαστεί με μάρκες όπως η «7 For All Mankind» και η «Paige Denim» είναι η νέα σχέση του Ντι Κάπριο.

Μόνικα Μπελούτσι-Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η συνάντηση τους στο Παρίσι πριν από 25 χρόνια – ΦΩΤΟ

Η έξοδός τους πάντως δίνει ακόμη μία αφορμή για φημολογίες πως «το κλαμπ κάτω των 25», οι σχέσεις δηλαδή που διατηρούσε με κοπέλες κάτω των 25 ετών, όχι μόνο δεν παύει να υφίσταται αλλά μεγαλώνει.

Την απογοήτευσή του για την κριτική που δέχεται κάθε φορά που φωτογραφίζεται με μια νεαρή γυναίκα, έχει εκφράσει πάντως ο ίδιος , ενώ σύμφωνα με άτομο του κύκλου του, ο 49χρονος ηθοποιός έχει εξομολογηθεί πως επιθυμία του πλέον είναι κάνει μία «πιο ώριμη» σχέση.

 

 

Πηγή: Daily Mail Celebrity

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ