Super Κική: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους – «Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες»

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Super Κική, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της στον ανακριτή. Ελεύθερη με τους ίδιους όρους αφέθηκε και η κουμπάρα της, ενώ χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερη η τρίτη γυναίκα που ήταν παρούσα στο περιστατικό με τον 37χρονο.

Super Κική: Παραμένει κρατούμενη έως την Πέμπτη – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Η influencer εξήλθε της Ευελπίδων το μεσημέρι της Πέμπτης, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η Super Κική τόνισε: «Όλα καλά, σας αγαπάω όλους. Ευχαριστώ πολύ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω από τον λογαριασμό μου στο Instagram. Νιώθω βασίλισσα μετά την απόφαση. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Έχω να κάνω μπάνιο από την γέννησή μου».

Super Κική: Φωτογραφίες του άνδρα που καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε από άνθρωπο της influencer

Η Super Κική και οι δύο φίλες της πέρασαν και την χθεσινή νύχτα στα κρατητήρια, έπειτα από την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και ηθική αυτουργία σε ξυλοδαρμό.

Υπενθυμίζεται πως η Super Κική συνελήφθη την Δευτέρα επειδή προσπάθησε να βοηθήσει μια φίλη της η οποία -όπως ανέφερε- κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της. Η γνωστή influencer, η συνέταιρός της και ακόμη μια φίλη τους κατηγορούνται ότι υποκίνησαν τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 37χρονου με δράστη έναν άγνωστο άνδρα.

Συνελήφθη η «Super Κική» – «Μετά από τόσα χρόνια θα ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια»

Οι περιοριστικοί όροι – Τι δήλωσαν οι δικηγόροι της

Οι συνήγοροί της influencer δήλωσαν πως «ήταν κατασκευασμένη η κατηγορία περί ληστείας, ουδέποτε υπήρξε ληστεία. Ένας περιοριστικός όρος επιβλήθηκε, για το τυπικό της υπόθεσης, να μην προσεγγίζει και να μην προσεγγίζεται από τον συγκατηγορούμενό της, καθώς και εμφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ