Super Κική: Φωτογραφίες του άνδρα που καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε από άνθρωπο της influencer

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση με την Super Κική, η οποία συνελήφθη χθες. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο λόγος που βρέθηκε στα κρατητήρια είναι γιατί προσπάθησε να βοηθήσει μια φίλη της η οποία -όπως ανέφερε- κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της.

Συνελήφθη η «Super Κική» – «Μετά από τόσα χρόνια θα ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια»

Ο 40χρονος, μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομο του περιβάλλοντος της Super Κικής.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Ο άνθρωπος έχει υποστεί βαρύτατο ξυλοδαρμό από άνδρα αγνώστων στοιχείων αλλά τον έχει αναγνωρίσει στην ΕΛ.ΑΣ. και ήδη κινείται με την αυτόφωρη διαδικασία να τον εντοπίσουν προκειμένου να συλληφθεί. Ήταν συνοδεία της Super Κικής και η σύντροφός του με την οποία έχουν διαφορές, έχουν μηνυθεί εκατέρωθεν και γνωρίζω ότι χθες προέβη σε ιατροδικαστική εξέταση ο εντολέας μου και έχει βαρύτατα τραύματα. Είναι πλήγματα επαγγελματικά».

«Τον έχει υποδείξει στις Αρχές, τον έχει αναγνωρίσει… Του εδόθη το ραντεβού από την Super Κική και από την φίλη της, τη σύντροφό του δηλαδή, με μηνύματα και τηλέφωνα. Τον παγίδευσαν. Εστάλη το μήνυμα να έρθει στο συγκεκριμένο μαγαζί κι εκεί που βρισκόταν αμέριμνος, ο άνδρας τον οποίο αναγνωρίζει του κατάφερε το πλήγμα αυτό» συμπλήρωσε ο γνωστός δικηγόρος ενώ στην εκπομπή προβλήθηκαν και φωτογραφίες από τα τραύματα του 40χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ