Η Καίτη Γαρμπή βάζει στη θέση του τον Κωνσταντίνο Τζούμα με ένα tweet

H Καίτη Γαρμπή με μια λακωνική, αλλά περιεκτική ανάρτηση, έβαλε στη θέση του τον Κωνσταντίνο Τζούμα, ο οποίος έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ δραστήρια στα social media και ουκ ολίγες φορές έχει τοποθετηθεί για όσα βρίσκονται κατά καιρούς στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Αυτή τη φορά, η Καίτη Γαρμπή έγραψε στο twitter: “Το τσούρμο παλιακών μισογύνηδων που ενοχλούνται από τη γυναικεία φλυαρία. ΕΓΩ: Stop talking bitch”.

Δείτε τι έγραψε και το meme που ανέβασε η Καίτη Γαρμπή

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” σχετικά με τις σεξιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών, ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε: “Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως”.

Λίγο αργότερα, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις: “Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…”
“Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…” είπε.

Ωστόσο, το Σάββατο το πρωί, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», ο Κωνσταντίνος Τζούμας εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά προκλητικός. Όταν η δημοσιογράφος, Ηρώ Ράντου, χαρακτήρισε τη δήλωσή του εξοργιστική για την ίδια και για όλες τις γυναίκες και αποδοκίμασε τα λεγόμενά του ως κατάπτυστα, της απάντησε εκνευρισμένος:

“Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί -πρωί, άντε φύγετε από εδώ, ανόητη”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ