Κωνσταντίνος Τζούμας: Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί – Η ατάκα του για τα παιδιά που εξόργισε

Σάλο έχουν προκαλέσει όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σχετικά με τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας.

Μιλώντας στo “Πρωινό” σχετικά με τις σεξιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών, ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε:

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως» ανέφερε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Τζούμας προκαλεί με δηλώσεις του.

Το 2015 είχαν προκληθεί αρκετές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, λόγω μίας ατάκας που χρησιμοποιούσε συχνά ο γνωστός ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός του «Εν Λευκώ».

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας κατά τη διάρκεια των εκπομπών του χρησιμοποιούσε τη φράση «τα παιδιά τα χτυπάς και κλαίνε, τα πηδάς και το λένε»

Κωνσταντίνος Τζούμας: Είμαι παρ’ ολίγον πατέρας πέντε παιδιών – Τότε ήταν της μόδας οι εκτρώσεις

“Είχα παντρευτεί στην Αμερική κι αυτό μου έγινε δώρο από την Αγγλίδα σύζυγό μου για να έχω πράσινη κάρτα. Δεν ήταν ότι επείγει να γίνει γάμος. Υπήρχε πάθος. Αυτός ο γάμος κράτησε 3,5 χρόνια και μετά ήρθε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και ετέθη ένα θέμα. Εγώ είπα ότι δεν είμαι διατεθειμένος από εδώ και στο εξής να δουλεύω για το γάλα του παιδιού μου κι ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα κάποια στιγμή. Εκείνη ήταν Αγγλίδα της είπα πώς το βλέπεις το θέμα; Τελικά το ρίξαμε το παιδί, εκείνη την εποχή ήταν της μόδας οι εκτρώσεις.

Θέλω να σου πω ότι για εκείνη την εποχή είμαι παρ’ ολίγον πατέρας πέντε παιδιών. Υπήρχε αυτό το πράγμα από τις γυναίκες ότι αν εσύ δεν θέλεις μία, εγώ δεν θέλω δέκα. Ναι θα είχα πέντε παιδιά από διαφορετικές γυναίκες.

Δεν ξέρω αν αγάπησα ποτέ για να απαντήσω. Ήμουν κάθε φορά ερωτευμένος, αν και τότε ήταν λίγο και σκέτο κορμί, μόνο για την πράξη. Δεκαετία του ’60, ’70 στη Νέα Υόρκη το σεξ ήταν απενεχοποιημένο και προς κάθε κατεύθυνση» είδε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Κωνσταντίνος Τζούμας: Το AIDS, τα ναρκωτικά και η διαθήκη του

Σε συνέντευξή του το 2019 ο Κωνσταντίνος Τζούμας, είχε αναφερθεί για την περίοδο που πρωτοεμφάνιστηκε το AIDS, την εμπειρία του με τα ναρκωτικά αλλά και το τι θα αφήσει στη διαθήκη του.

Για το τι έκανε την περίοδο που εμφανίστηκε το AIDS:

«Απείχα. Μου ήταν αδύνατον να κάνω χρήση προφυλακτικού. Μέχρι να γίνει η διαδικασία, η στύση πήγαινε περίπατο. Η στύση είναι ένα περίεργο πράγμα καθώς μεγαλώνεις. Όταν την χρειάζεσαι, δεν προκύπτει και, όταν προκύπτει, δεν έχεις κανέναν να τη μοιραστείς».

Για να ναρκωτικά είπε:

«Δοκίμασα ναρκωτικά αλλά με μέτρο και μια δεδομένη στιγμή φορούσα το παλτό μου και έφευγα. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να κολλήσω, με ενδιέφερε να περνάω από διάφορα γκέτο αλλά δεν ήθελα να κολλήσω».

Τέλος, μιλώντας για το τι θα περιέχει η διαθήκη του είπε:

«Η διαθήκη μου θα έχει μέσα αέρα κοπανιστό υποθέτω, δεν έχει μείνει τίποτα. Γιατί όταν κάτι μου τελειώσει το δίνω. Παρόλο που ζω σε ένα σπίτι που είναι πλέον αποθήκη και δεν δέχομαι κόσμο, δεν θα βρουν απολύτως τίποτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ