Πολάκης: Η οργισμένη ανάρτηση για τον Πλεύρη – “Αυτή τη στιγμή η μητέρα μου βρίσκεται στα Επείγοντα με συμπτώματα Covid…”

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Θάνο Πλεύρη και τον καλεί να πάρει πίσω την εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία μόνο οι ασθενείς που είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακά τεστ στα νοσοκομεία.

“Αλλιώς ελεεινέ δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από τη καθυστέρηση της διοργάνωσης”, αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης:

“ΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ!!!
Αυτή τη στιγμή η μητέρα μου 83 ετών, δις εμβολιασμένη, με συμπτωματολογία κόβιντ και υποκείμενα νοσήματα είναι έξω από το ΤΕΠ του νοσοκομείου Ρεθύμνου και περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να τη δει γιατρός και να ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ PCR!!!
Από το νοσοκομείο της λένε πως έστειλες στις 31/12/2020 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!!
Οι άλλοι πρέπει να πάνε να κάνουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ .Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!
ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ,ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ PCR ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΒΙΝΤ !!!
Αλλιώς ,ΕΛΕΕΙΝΕ ,δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!!!!!”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ