Η Σόφη Ζαννίνου για τον πατέρα της: «Έμπαινε μέσα και σταμάταγε μέχρι και το ρολόι του τοίχου – Κατουριόμουν επάνω μου»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε η Σόφη Ζαννίνου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την ηλικία της, ενώ αναφέρθηκε στην κόρη της, στην σχέση με τον δικό της πατέρα, αλλά και στον Γιώργο Μαρίνο.

Η Σόφη Ζαννίνου παραδέχτηκε στα 72 της χρόνια ότι οι ρυτίδες της είναι το παράσημό της. Αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Μαρίνος ήταν κέρβερος στην δουλειά, αλλά και τον λόγο που ζήτησε δημόσια συγνώμη από το παιδί της.

Η ίδια δήλωσε πως έχει μεγαλώσει και δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της. «Είμαι 72 ετών απείραχτη» είπε η Σόφη Ζαννίνου. «Μία φορά έκανα μπότοξ, όταν έπαιζα στις “Πεθερές” και έπρεπε να κάνω την θυμωμένη…παραλίγο να κατουρηθώ από το σφίξιμο» θυμήθηκε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η συζήτησε πήγε στον Γιώργο Μαρίνο, τον οποίο χαρακτήρισε «κέρβερο». «Ο Γιώργος Μαρίνος πριν την παράσταση ήταν κέρβερος και μετά ένα παιδί 12 ετών». Δήλωσε επίσης πως η «Μέδουσα» και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αρχή των μιούζικαλ. Ανέφερε πως δεν γνωρίζει τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός και ενίοτε λαμβάνει πληροφορίες θετικές και άλλοτε αρνητικές. «Δεν είναι εύκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί του» συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός μένει τα τελευταία χρόνια μαζί με την μητέρα και την κόρη της. Δήλωσε πως η συνύπαρξη είναι εξαιρετική και ότι δεν λείπει η αντρική φιγούρα. «Έχω ζητήσει συγνώμη από την κόρη μου γιατί ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το παρατράβηξα» εξομολογήθηκε.

Όταν ρωτήθηκε αν φοβόταν εκείνη τον πατέρα της, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τον έβλεπε και «κατουριόταν» επάνω της. «Έμπαινε μέσα και σταμάταγε μέχρι και το ρολόι του τοίχου» πρόσθεσε. Η επιβλητική παρουσία του πατέρα της, της στοίχισε και στο κομμάτι των φλερτ, καθώς όπως είπε δεν τολμούσε κανείς να την πλησιάσει και όσοι το έκαναν ήταν πολύ θαρραλέοι.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ