J2US: Σπύρος Νικολαΐδης εναντίον Γαρμπή – Φασουλή

Στην εκπομπή Happy Day βρέθηκαν καλεσμένοι το πρωί της Δευτέρας ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Θέλξη, που το βράδυ του Σαββάτου αποχώρησαν από το J2US.

Το μοντέλο και ηθοποιός δεν έκρυψε την έκπληξή του για την αποχώρησή του από το μουσικό σόου, ενώ την ίδια στιγμή άφησε αιχμές για την Καίτη Γαρμπή και τον Σταμάτη Φασουλή.

«Παραξενευτήκαμε που αποχωρήσαμε. Με την τελευταία μας εμφάνιση δεν πιστεύαμε ότι θα φύγουμε. Αν μας έδιωχναν την προηγούμενη, εκεί θα έλεγα ότι έχουν και δίκιο και ότι μας άξιζε. Ήμασταν όντως απογοητευμένοι. Τώρα είμαι στενοχωρημένος, εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν. Εμένα προσωπικά οι κριτές μού φάνηκαν μαζεμένοι, όσον αφορά τα σχόλιά τους. Η κυρία Γαρμπή και ο κύριος Φασουλής είπαν ότι θα ήθελαν να έχω αντιγράψει τις κινήσεις του Σάκη Ρουβά. Τον κύριο Ρουβά δεν μπορεί να τον αντιγράψει κανένας» υποστήριξε ο Σπύρος Νικολαΐδης.

«Δεν θα ήθελα ποτέ να ακούω από ανθρώπους επιτυχημένους στον χώρο τους, να λένε στην τηλεόραση τέτοιου είδους συμβουλές και να τα ακούει και η νέα γενιά, καλλιτέχνες και μη, να αντιγράψουν άλλους καλλιτέχνες. Όχι, το αυθεντικό είναι πάντα καλύτερο. Ήταν πολύ συγκρατημένοι σε σχέση με άλλες κριτικές που έχουν κάνει και επίσης δεν είχαν κάτι κακό να πουν. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν αντέγραψα τον Ρουβά», πρόσθεσε ο ίδιος.

Από την άλλη, η Θέλξη ανέφερε: «Έτσι είναι το παιχνίδι. Από την πρώτη στιγμή γνωρίζεις ότι ένας θα φύγει στο 2ο live, άλλος στο 3ο live, στο 4ο… Είτε φεύγαμε στο 2ο είτε στο 7ο πάλι θα αισθανόμασταν την ίδια “στενοχώρια” γιατί φεύγεις. Θα ήθελα να έχει δοθεί στον Σπύρο η ευκαιρία να παρουσιάσει περισσότερα πράγματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ