J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το σόου – Η ατάκα «φωτιά» του Κοκλώνη για τον Μπισμπίκη

Με μία αποχώρηση ολοκληρώθηκε το τρίτο επεισόδιο του φαντασμαγορικού σόου «J2US».

Στην εξάδα βρέθηκαν: ο Άγγελος Μπράτης με τη Σαμπρίνα, η Νάνσυ Παραδεισάνου με τον Σώτη Βολάνη, ο Dj Pitsi με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, ο Σπύρος Νικολαΐδης με τη Θέλξη, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη και ο Παύλος Σταματόπουλος με την Άντζελα Δημητρίου.

«Τρέμουν τα χέρια μου να ανοίξω αυτόν τον φάκελο. Είναι άβολο και για εμένα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Τελικά, αυτοί που αποχώρησαν από το «J2US» ήταν ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Θέλξη.

Η ατάκα «φωτιά»

Ακόμη ένα επεισόδιο του J2US προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του Alpha, με την Δέσποινα Βανδή να καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις

Κι ενώ τα ζευγάρια του φαντασμαγορικού σόου διεκδικούσαν την ψήφο του κοινού και την παραμονή τους στο -για φιλανθρωπικό σκοπό- παιχνίδι η Δέσποινα Βανδή ήταν εκείνη που συζητήθηκε περισσότερο.

Πέραν της εμφάνισης, που η γνωστή τραγουδίστρια προτίμησε μια δημιουργία με πολλές διαφάνειες, με δαντέλα, με κεντήματα και με ένα μπούστο- κορσέ που άφηνε ακάλυπτο το ντεκολτέ της, αντικείμενο σχολιασμού ήταν και μία ατάκα-φωτιά του Νίκου Κοκλώνη για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του «Αυτή η Νύχτα Μένει».

Ο παρουσιαστής αρχικά είχε κάνει ένα άλλο σχόλιο για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, που παραλίγο να δημιουργήσει «διπλωματικό επεισόδιο» με τη Βίκυ Σταυροπούλου, ωστόσο στη συνέχεια δεν κρατήθηκε και «πέταξε» ακόμη μία ατάκα που έκανε τη Δέσποινα να μείνει… παγωτό!

Βλέπεις, η Φωτεινή και ο Πάνος ερμήνευσαν το τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» και αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την ομώνυμη σειρά του Alpha, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μιλώντας για τον Μπισμπίκη, ο Νίκος Κοκλώνης τον αποκάλεσε «γκόμενο», αφήνοντας άφωνη την διάσημη τραγουδίστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ