Συγκλονίζει η Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε ότι απέβαλε κατά τη διάρκεια παράστασης – ΒΙΝΤΕΟ

H Σόφη Ζαννίνου μίλησε στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” για τους άνδρες στη ζωή της, τον αυστηρό πατέρα της και το πώς αντιμετωπίζει το χρόνο που περνάει, ενώ αποκάλυψε πως έχει αποβάλει μέσα στο καμαρίνι της κατά τη διάρκεια μίας παράστασης.

«Φέτος κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ. Κάνω ένα σίριαλ που λέγεται “Αόρατοι” που είναι της COSMOTE TV, και θα προβληθεί στις αρχές του 2022.

Είναι μια ετερόκλητη παρέα από πέντε άτομα και οργανώνουν μια εταιρία που πουλάει… άλλοθι», είπε η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια για όσα ετοιμάζει στα επαγγελματικά της.

Μιλώντας για τις συνεργασίες που έχει κάνει, η Σόφη Ζαννίνου ανέφερε ότι «μόνο από δύο ανθρώπους πέρασα άσχημα σε συνεργασίες»

Και πρόσθεσε: «Και ήταν και οι δύο άνδρες, κωμικοί. Και στις δύο φορές είχε επιτυχία και ίσως αυτό να ήταν ασυγχώρητο. Δεν είχαμε να μοιράσουμε τίποτα. Πολύ γνωστοί κωμικοί, ο ένας έχει πεθάνει και ο άλλος κοντά είναι».

«Είμαι και μεγαλοκοπέλα, στα 71 είμαι. Όταν δεν είμαι στα κέφια μου πάω στην παλιά μου γειτονιά και βλέπω συμμαθήτριές μου και λέω ότι είμαι μια χαρά», είπε γελώντας, σχετικά με την ηλικία της.

Σόφη Ζαννίνου

Αναφερόμενη στο αν την προσέγγιζαν οι άνδρες όταν ήταν νεαρή, η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια είπε ότι «Φυσικά και με φλέρταραν, αλλά είχα από δίπλα μου το… μαντρόσκυλο τον πατέρα μου.

Φοβόντουσαν, λάκιζαν οι άνθρωποι. Με τον πατέρα μου ναι μεν δεν με πλησίαζαν τα αγόρια, αλλά δεν μπορούσε και κανείς να με πειράξει. Δεν τόλμησε ποτέ κανείς».

«Ο χρόνος που περνάει δεν με ενδιαφέρει, αφού έχω την ταχύτητα που είχα όταν ήμουν νέα. Δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο, έκανα μια μικρή επένδυση στο στήθος, αλλά τα έβγαλε τα λεφτά της», δήλωσε η Σόφη Ζαννίνου, σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει το χρόνο που περνάει.

«Είχα κάνει μπότοξ και έπαιζα στις Πεθερές και ήθελα να κάνω μια έκφραση θυμού και σφιγγόμουν, αλλά δεν μπορούσα. Και είπα δεν είναι για εμένα αυτό. Οι ρυτίδες μου είναι τα παράσημά μου, η ζωή μου», πρόσθεσε.

Σόφη Ζαννίνου

Σόφη Ζαννίνου: Δεν ήθελε κορίτσι ο πατέρας μου

«Ο πατέρας μου ήταν σκληρός άνθρωπος και αυστηρός. Επίσης ήταν μανιακός με την ώρα, και για αυτό είμαι και εγώ έτσι. Πάντα πάω ένα τέταρτο νωρίτερα στα ραντεβού μου. Έχω φάει χαστούκια έξω από την “Παλιά Αθήνα” από τον πατέρα μου γιατί άργησα να πάω στην πρόβα.

Όταν γεννήθηκα δεν ήθελε κορίτσι, και όταν ήρθε στο μαιευτήριο ο πατέρας μου απαγορευόταν να με δει. Έδωσε ένα πενηντάρικο σε μια νοσοκόμα για να με δει, και όταν είδε ότι είμαι κορίτσι ζήτησε το πενηντάρικο πίσω», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός για τον πατέρα της.

Σόφη Ζαννίνου: Στον έρωτα έκανα λάθος επιλογές

«Στον έρωτα οι επιλογές μου δεν ήταν πάντα επιτυχημένες. Δεν είχα επιτυχία, δεν είχα σουξέ. Έκανα λάθος επιλογές. Βέβαια βρέθηκα με εξαιρετικούς ανθρώπους που όμως δεν ήταν γεννημένοι για αυτό. Ήταν για άλλες σχέσεις.

Έχω συγχωρήσει πράγματα και δεν έχω μετανιώσει. Δε σκέφτηκα να ξαναπαντρευτώ. Έχω χωρίσει από το 2003. Το μοντέλο του γάμου είναι πολύ παλιό και αναγκαστικό. Μας το φορέσανε.

Για εμένα οι σχέσεις είναι πιο έντιμες να είμαι με έναν άνθρωπο εφόσον θέλει και θέλω. Όχι επειδή υπάρχουν χαρτιά και σπίτια που έχουν αγοραστεί μαζί. Να είμαστε μαζί όσο το θέλουμε, όχι επειδή πρέπει», σημείωσε η Σόφη Ζαννίνου σχετικά με τις σχέσεις της ζωής της και τον έρωτα.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε και μια πολύ δύσκολη στιγμή που έζησε τη διάρκεια παράστασης.

«Όταν έπαιζα με το Χάρρυ Κλυνν ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι. Πήγα στο νοσοκομείο την ίδια μέρα, και την επομένη συνέχισα κανονικά την παράσταση», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ