Σόφη Ζαννίνου: Έκανα μπότοξ και δεν μπορούσα σε μια σκηνή να κάνω τη θυμωμένη

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Σόφη Ζαννίνου, η οποία μίλησε για την ζωή της που είναι σαν “μυθιστόρημα”, όπως ανέφερε.

Η γνωστή ηθοποιός είπε αρχικά στην κάμερα της “Ελένης” ότι “Γεννήθηκα σε περιοδεία και οι γονείς μου ήταν πολύ νέοι. Δεν είχαν προλάβει να παντρευτούν. Αυτό έγινε μετά”, ενώ συνέχισε επισημαίνοντας πως “Ό,τι πραγματικά έχω ποθήσει στην ζωή μου, το έχω καταφέρει, γιατί δεν θέλησα τα εφικτά”.

“Αυτή η ανάγκη για οικογένεια, γιατί υπήρχε” ρωτήθηκε η ηθοποιός με την ίδια να απαντά “Δεν είχαμε μια σταθερή βάση και για αυτό ήθελα να έχω το σπίτι μου και να είναι όλα σταθερά”.

Ακόμη, η Σόφη Ζαννίνου αποκάλυψε ότι “Όταν ξεκίνησα το σχολείο, επειδή οι γονείς μου ήταν σε περιοδεία, πήγα εσωτερική και εκεί έπαθα κατάθλιψη. Μαθήματα είναι όλα αυτά. Αυτά ήταν που με έκαναν αγωνίστρια και δυνατή. Είναι τα εφόδιά μου για να πολεμήσω”.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ακόμη ότι ζει με την κόρη της και την μητέρα της στο ίδιο σπίτι κι ότι “η μια δεν ενοχλεί την άλλη”, ενώ πρόσθεσε ότι “Η καλύτερη συνταγή για να έχει κανείς μια επιτυχημένη σχέση είναι ο καθένας να έχει τον χώρο του και τον χρόνο του. Αν παντρευόμουν τώρα, θα μέναμε σε διαφορετικά σπίτια με τον σύζυγο”.

Όσον αφορά σε μια αισθητική παρέμβαση που είχε κάνει στο παρελθόν, η ηθοποιός είπε ότι «Μια φορά είχα κάνει μπότοξ κι έπαιζα στις ‘Πεθερές’ κι είχα μια σκηνή που έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη. Ήταν ‘μάρμαρο’ εδώ (σ.σ. το πρόσωπό της), να σφίγγομαι, να ξανασφίγγομαι, τίποτα. Λέω ‘δεν είναι για μένα αυτά’».

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει την ηλικία της, λέγοντας ότι είναι 71 ετών, ενώ σχετικά με την εξωτερική της εικόνα ανέφερε ότι “Είχα πολύ καλό DNA. Και η μαμά μου παρότι είναι μεγάλη γυναίκα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τη ρωτάω: ‘Ταριχευμένη είσαι;’».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Σόφη Ζαννίνου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ