«Family Guy» κατά Μέγκαν και Χάρι: «Θέλουν χρήματα ενώ δεν κάνουν τίποτα» – Το σκετς στην πισίνα

Η σειρά κινουμένων σχεδίων «Family Guy» σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί θαυμαστής του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Χαμός με βίντεο για την Μέγκαν Μαρκλ και τους βασιλικούς τίτλους – «Είναι εγωκεντρική»

Η κωμωδία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, που προβάλλεται στο Fox, δεν φοβήθηκε να εκτοξεύσει μερικές προσβολές κατά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή το απόγευμα.

Στην εκπομπή, που διανύει τώρα την 23η σεζόν, εκδοχές κινουμένων σχεδίων του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ εμφανίζονται δίπλα στην πισίνα, αφού ο πρωταγωνιστής Πίτερ Γκρίφιν συγκρίνει τον εαυτό του με το βασιλικό ζευγάρι ενώ κάθεται σε ένα μπαρ με τους φίλους του.

Ανησυχώντας ότι δεν θα μπορέσει να πάρει πίσω τα χρήματα που του οφείλονται, ο Γκρίφιν αποφασίζει ότι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει τα χρήματα αν αντιμετωπίσει τον κόσμο όπως έκανε το λαμπερό ζευγάρι όταν ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να αποχωρήσουν από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βρετανικής μοναρχίας στα τέλη του 2022.

«Θα το κάνω μόνος μου, όπως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι», δηλώνει ο Γκρίφιν.

Η σκηνή τελειώνει με τον Χάρι και την Μέγκαν, τους οποίους πλησιάζει ένας μπάτλερ που προσπαθεί να δώσει στον Χάρι μια στοίβα φακέλων. «Κύριε, τα εκατομμύρια σας από το Netflix για… κανείς δεν ξέρει τι», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Πρίγκιπας απαντά με ένα νεύμα λέγοντας «βάλτο με τους υπόλοιπους». Ξαφνικά ακούγεται μια ειδοποίηση στο τηλέφωνο της Μέγκαν, η οποία λέει αμέσως μετά: «Μωρό μου, ώρα να κάνουμε την καθημερινή μας ανάρτηση στο Instagram με χορηγία 250.000 δολαρίων για το Ντελ Τάκο».

Το κλιπ τελειώνει με τον Χάρι να εκφράζει φαινομενικά κάποια λύπη που άφησε την προνομιούχο ζωή του στη Βρετανία, καθώς ανακοινώνει: «Δεν έπρεπε να είχα αφήσει τις επινοημένες ανοησίες».

Το “Family Guy”, δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα, ηθοποιό και κωμικό Seth MacFarlane και προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999. Το συγκεκριμένο σκετσάκι είναι μια άμεση αναφορά στην περίφημη αποτυχημένη συμφωνία του ζευγαριού με Spotify 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι έχει στο… στόχαστρο μιας σειράς κινουμένων σχεδίων.

Μόλις οκτώ μήνες νωρίτερα, η μακροχρόνια επιτυχημένη εκπομπή του Comedy Central, South Park, επιτέθηκε στο ζευγάρι σε ένα επεισόδιο με τίτλο «The Worldwide Privacy Tour».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ