Δολοφονία στην Θεσσαλονίκη: Το σκηνικό της φρίκης στο διαμέρισμα της 42χρονης – «Δεν άντεχα να την βλέπω να βασανίζεται»

Στο πάτωμα του μπάνιου εντόπισε νεκρή την 42χρονη που βρήκε ασφυκτικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, ο αδελφός της. Το σκηνικό της φρίκης στήθηκε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στην οδό Μετεώρων, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένος ο αδελφός της 42χρονης – «Δυστυχώς δεν είμαστε καλά» είπε μετά τη δολοφονία

Ο αδελφός της συγκλονισμένος κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ άμεσα στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί, οι οποίοι ενημέρωσαν προφορικά την Ιατροδικαστή Υπηρεσίας για τις συνθήκες ανεύρεσης της σορού αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η 42χρονη. Η άτυχη γυναίκα από μικρή ηλικία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Μετά τη συγκεκριμένη ενημέρωση, η ιατροδικαστής, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δεν μετέβη σε πρώτη φάση στο σημείο.

Δολοφονία 42χρονης στην Θεσσαλονίκη

Δολοφονία στην Θεσσαλονίκη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της 42χρονης – Τι είπε γειτόνισσα του θύματος

Στις 9 το βράδυ ο αδελφός της 42χρονης με περιπολικό της Αστυνομίας πήγαν στο σπίτι του 69χρονου στην Τούμπα, καθώς τον καλούσαν στο τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να τον βρουν.

Όταν μπήκαν στο σπίτι τον βρήκαν αιμόφυρτο στην κουζίνα, καθώς ήταν τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα, με ψαροντούφεκο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του. Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, νωρίτερα είχε σκοτώσει την κόρη του και στη συνέχεια επέστρεψε στο διαμέρισμά του όπου αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ψαροντούφεκο.

Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την 42χρονη κόρη του

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, είπε ότι η κόρη του είχε φρικτούς πόνους, «δεν άντεχα να την βλέπω να βασανίζεται».

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» λόγω των τραυμάτων του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο 69χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Νεφρολογική Κλινική του νοσοκομείου.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, η ιατροδικαστής εξέτασε τη σορό της 42χρονης και διαπιστώθηκαν ευρήματα ασφυκτικού θανάτου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ