Το συγκλονιστικό βίντεο με σκύλο που νιώθει «προδομένος» από την οικογένεια του

Η Kalin Rodgers και η οικογένειά της αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να υιοθετήσουν ένα δεύτερο σκύλο και γι’ αυτό αποφάσισαν να πάρουν στο σπίτι ένα κουτάβι. Προφανώς ο Όλιβερ, ο μεγαλύτερος σκύλος της οικογένειας, δεν ρωτήθηκε για το θέμα.

Σκύλος παραπονιέται επειδή δεν ξυπνάει κανείς νωρίς – Ξεκαρδιστικό βίντεο

Ο Όλιβερ δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με το κουτάβι, που λέγεται Μάβερικ και φρόντισε να το δείξει στους ιδιοκτήτες του. Σε βίντεο στο Tik Tok η Kalin Rodgers έδειξε την διαμαρτυρία του. «Ο Όλιβερ έχει αρκετά έντονη προσωπικότητα. Διαμαρτυρόταν και δεν έβγαινε από το αυτοκίνητο λόγω του νέου κουταβιού», ανέφερε στο περιοδικό newsweek η Kalin Rodgers.

«Μόλις είχα επιστρέψει από το να κάνω μια δουλειά με τον Όλιβερ και τον Μάβερικ και εκείνος αρνήθηκε να βγει από το αυτοκίνητο αφού ο Μάβερικ κατέβηκε», είπε η ιδιοκτήτρια.

Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος με ναρκοληψία προσπαθεί να απολαύσει το «κέρασμα» για τα γενέθλιά του

Στο βίντεο φαίνεται η Kalin Rodgers να ζητάει από τον Όλιβερ να βγει από το αυτοκίνητο. Ο σκύλος κάθεται στην θέση του οδηγού, κοιτάζει μπροστά και την αγνοεί. Όταν επιμένει και τον ρωτάει τότε ο Όλιβερ γυρίζει το κεφάλι για να την κοιτάξει κατάματα.

Η ιδιοκτήτρια του Όλιβερ λέει ότι ήταν έκπληκτη που το βίντεο άρεσε σε πολλούς χρήστες στο TikTok. «Η αντίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν τρελή. Τα σχόλια ήταν το καλύτερο μέρος αυτού του βίντεο που έγινε viral, επειδή οι άνθρωποι βλέπουν τη στάση του Όλιβερ και την μεταφράζουν με τα δικά τους λόγια», εξήγησε η Kalin Rodgers.

Η αστεία στιγμή όταν σκύλος «ανακαλύπτει» κουτάβια στην τηλεόραση

Ένας από τους χρήστες σχολίασε για το βίντεο: «Πρέπει απλά να πάει μία βόλτα με το αυτοκίνητο για να καθαρίσει το μυαλό του από αυτή την προδοσία». Άλλοι χρήστες ρώτησαν εάν η σχέση των δύο σκύλων έχει βελτιωθεί. Πράγματι η Kalin Rodgers αποκάλυψε ότι τα δύο σκυλιά έχουν αρχίσει να έρχονται κοντά.

«Τους έχουμε πιάσει να ξαπλώνουν αγκαλιά και κάθε τόσο παίζουν μεταξύ τους στην αυλή. Αλλά νομίζω ότι ο Όλιβερ χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να έρθει κοντά με τον Μάβερικ», σημείωσε η Kalin Rodgers.

@kalinrodgers11 Oliver is PAW-SATIVELY not a fan… meanwhile peep my husband picking up 💩 in the yard😅 #dogsoftiktok #puppylove #fyp #tantrumdog #huskysoftiktok #funnydog #dramaticdog ♬ original sound – Kay

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ