Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος με ναρκοληψία προσπαθεί να απολαύσει το «κέρασμα» για τα γενέθλιά του

Στα γενέθλιά σας, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε να κάνετε είναι να αποκοιμηθείτε στη μέση του πάρτι σας. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνετε, ενώ προφανώς είναι εκεί όλοι οι φίλοι σας για να σας ευχηθούν.

Η αστεία στιγμή όταν σκύλος «ανακαλύπτει» κουτάβια στην τηλεόραση

Αλλά ο σκύλος του παρακάτω βίντεο, το μόνο που φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει στα γενέθλιά του, ήταν να κοιμηθεί. Ο συγκεκριμένος σκύλος ράτσας Doodle, με το όνομα Toast, πάσχει από ναρκοληψία, οπότε κάθε φορά που προσπαθούσε να φάει το μπισκότο γενεθλίων του, έκλειναν τα μάτια του και κοιμόταν για λίγο.

Το περιστατικό δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο TikTok και από τότε έχει γίνει viral. «Είναι τα γενέθλιά του και θα κοιμηθεί αν θέλει».

Ενώ όλοι απολάμβαναν το πάρτι γενεθλίων του Toast, εκείνος δεν μπορούσε παρά να ξαπλώσει και να πάρει έναν υπνάκο. Ο κόσμος περίμενε υπομονετικά για πάνω από 20 λεπτά, μέχρι ο σκύλος να φάει όλες τις λιχουδιές των γενεθλίων του.

@toastthenarcolepticdoodl #doodle #narcolepsy #specialneeds #narcolepsy #birthday #party #cake #toastthenarcolepticdoodl ♬ Countryside – Andrew Joy

Τι είναι η ναρκοληψία

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η ναρκοληψία είναι κάτι που επηρεάζει και τους σκύλους. Ο Toast είναι η ζωντανή απόδειξη, ότι μπορεί. Η ναρκοληψία είναι μια σπάνια πάθηση που επηρεάζει περίπου το 0,5 % του ανθρώπινου πληθυσμού. Το ποσοστό των σκύλων που υποφέρει από την συγκεκριμένη πάθηση δεν είναι γνωστό.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο σκύλος θα αποκοιμηθεί ακριβώς μπροστά σε ένα τόσο νόστιμο μπισκότο. Κι όμως ο καημένος Toast δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, καθώς τα βλέφαρά του έκλειναν.  Ευτυχώς ο Toast έχει μια οικογένεια που τον αγαπά γι’ αυτό που είναι!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ