Η αστεία στιγμή όταν σκύλος «ανακαλύπτει» κουτάβια στην τηλεόραση

Σε κάποια σκυλιά αρέσει να βλέπουν να βλέπουν τηλεόραση, όπως και εμείς. Ωστόσο μπορεί να έχουν διάφορες αντιδράσεις όταν βλέπουν σκύλους στην τηλεόραση.

Ο σκύλος που γεννήθηκε με 6 πόδια και τον εγκατέλειψαν στον δρόμο – Η ιστορία της χαριτωμένης Άριελ

Ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου Βέρνης τον «συνέλαβε» να βλέπει άλλα κουτάβια στην τηλεόραση. Ο «Γκας» κοίταξε την οθόνη και είδε μία ταινία με σκύλους που μιλάνε. Ο σκύλος έδειχνε πραγματικά απορημένος και παρακολουθούσε προσεκτικά. «Ο Γκας είναι κλεισμένος και απασχολημένος για το υπόλοιπο της νύχτας», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο ο ιδιοκτήτης του σκύλου.

Φυσικά άλλα σκυλιά αντιδρούν διαφορετικά από την ήρεμο Γκας. Πολλά σκυλιά γαβγίζουν βλέποντας άλλα σκυλιά στην τηλεόραση. Αυτό συμβαίνει επειδή αντιλαμβάνονται τα σκυλιά στην οθόνη ως εισβολείς ή πιθανούς φίλους για παιχνίδι και θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Τι κάνει ένας σκύλος το βράδυ, ενώ εσύ κοιμάσαι – Ξεκαρδιστικό βίντεο

Άλλοι σκύλοι μπορεί να ενθουσιαστούν και να αρχίσουν να κάνουν ήχους ακόμη και να προσπαθήσουν να ανέβουν στην οθόνη της τηλεόρασης.

Μερικοί σκύλοι μπορεί να προσπαθήσουν να αλληλεπιδράσουν με τα σκυλιά στην τηλεόραση σπρώχνοντας προς την οθόνη ή ακόμα και προσπαθώντας να μυρίσουν ή να γλείψουν τα σκυλιά που βλέπουν ή θα προσπαθήσουν να φάνε το φαγητό που εμφανίζεται στην οθόνη. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά αστείο όταν το βλέπει κάποιος.

Ο έξυπνος τρόπος που ένας σκύλος εμπλέκεται στην πρόταση γάμου (Βίντεο)
@waltandgusthebernese Gus is booked and busy for the rest of the night 👀📺🐶 #bernesemountaindog #waltthebernese #gusthebernese #bernesemountaindogs #funnyvideos #bernesemountainpuppy #bernesepuppy #bernesemountaindogsoftiktok #dogswatchingtv #dogswatchingtelevision #nightroutine ♬ original sound – Walter & Gus

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ