Λίνα Νικολακοπούλου: Αποκάλυψε τη φράση που της είπε η Μαίρη Χρονοπούλου λίγες μέρες πριν πεθάνει

Στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία βρέθηκαν σήμερα (13/10) αγαπημένοι άνθρωποι της Μαίρης Χρονοπούλου προκειμένου να την αποχαιρετήσουν. Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου έφυγε από την ζωή την περασμένη Παρασκευή (6/10) σε ηλικία 90 ετών.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έδωσαν το παρών σήμερα στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, ήταν και η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου. Η στιχουργός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη για την Μαίρη Χρονοπούλου και αποκάλυψε το τι της είχε πει η γνωστή ηθοποιός λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της.

«Είμαστε στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου εδώ στην Παιανία. Όλα είναι ειρηνικά, όλα είναι πανέμορφα, όπως της άξιζε, να περνάει τον χρόνο που κρατούσε για τον εαυτό της μακριά από τα βλέμματα και τα μάτια όλων ημών που την αγαπούσαμε. Θέλω να πω ότι της χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μας έδωσε από τα νιάτα της το ταλέντο της, την κορμοστασιά της την ωραία, την ωραία της φωνή και τη συμμετοχή της σε τόσες ταινίες που μας κράτησαν συντροφιά από τα παιδικά μέχρι και τα ώριμα χρόνια» ανέφερε αρχικά η Λίνα Νικολακοπούλου.

Στη συνέχεια η στιχουργός αποκάλυψε τι της είχε πει η Μαίρη Χρονοπούλου πριν από περίπου 10 ημέρες: «Η κουβέντα που μου είπε στο Ηρώδειο τώρα πριν από 10 μέρες περίπου ήταν ότι «Λίνα μου η αγάπη των θαυμαστών δεν τελειώνει ποτέ». Πιστεύω λοιπόν ότι με αυτή την επίγνωση και με αυτόν τον πλούτο θα αναχωρήσει συνοδευόμενη από όλων μας την αγάπη και την σιγουριά ότι η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν ένας καλός και γενναιόδωρος άνθρωπος».

«Το πένθος είναι εσωτερική υπόθεση και μάλλον είναι μία τιμή που κάνει κανείς στο βραβείο που πρέπει να παίρνει κάθε άνθρωπος που άντεξε τόσα χρόνια εδώ πάνω. Πιστεύω ότι είχε δίκιο ότι είναι μία μετάβαση. Πιστεύω ότι είχε δίκιο ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τον θάνατο, αλλά να κοιτάμε να μην χάνουμε την ζωή όσο την έχουμε. Να δίνουμε, να λέμε ωραία πράγματα και να δίνουμε αγάπη. Αυτό πιστεύω και νομίζω έτσι η ψυχή της έχει φύγει ήσυχη. Μαίρη, καλό και φωτεινό σου ταξίδι» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ