Σπύρος Μπιμπίλας για Μαίρη Χρονοπούλου: Αν ήταν εδώ θα της έλεγα πόσο την αγαπώ

Στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία για το τελευταίο αντίο βρέθηκε σήμερα (13/10) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός, πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της “Πλεύσης Ελευθερίας”, ήταν καλός φίλος της γνωστής ηθοποιού και κατά την άφιξή του στο σπίτι της μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ συγκινημένοι από αυτό που γίνεται σήμερα, κάνουμε την επιθυμία της να έρθουμε εδώ να την αποχαιρετήσουμε με τον τρόπο που ήθελε. Με τα λευκά, με μία σεμνή τελετή. Αυτή η λέξη “πάρτι” με έχει ενοχλήσει, δεν είναι λέξη της Μαίρης» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Ήθελε μια γιορτή αποχαιρετισμού αυτό είναι το σεμνό. Το πάρτι είναι κάτι που είναι οι χοροί, τα τραγούδια, σε εμένα δεν μου πάει. Είναι μια σεμνή γιορτή αποχαιρετισμού απέναντι σε ένα πολύ σοβαρό άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που αφήνει ένα στίγμα και για την κοινωνία, έναν αγωνιστικό άνθρωπο. Θα ξαναπώ ότι εγώ την Μαίρη την γνώρισα σε μία διαδήλωση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μία πρωταγωνίστρια είχε κατέβει στους δρόμους για να διεκδικήσει τα δικαιώματα των ηθοποιών και μου είχε πει πριν από λίγο καιρό παρά τα κινητικά της προβλήματα ότι αν χρειαστεί «Θα ξανακατέβω στους δρόμους για να μπορέσετε να ζήσετε καλύτερα από εμάς». Αυτό κάτι δείχνει. Τι σημαντικός χαρακτήρας ήταν».

«Αν ήταν εδώ θα της έλεγα πόσο πολύ την αγαπώ και πόσο πολύ την ευχαριστώ που με τίμησε με αυτή την φιλία αυτών των ετών» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ