Δανάη Μπάρκα: Εκτός εκπομπής σήμερα – Τι συνέβη

Εκτός εκπομπής βρέθηκε σήμερα (13/10) η Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπής της διαδικτυακά, αφού όπως αποκάλυψε διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

Τους τηλεθεατές καλημέρισε ο Άρης Καβατζίκης: «Καλημέρα, καλή Παρασκευή. Σήμερα είναι Παρασκευή και 13ης . Δεν ξέρω αν είστε προληπτικοί γενικά στην ζωή σας, ή γενικώς έχετε γούρια, μάτια και τα σχετικά. Σήμερα εμείς πάντως είμαστε μείον έναν. Κάποιος λείπει σήμερα, γι’ αυτό και κάθομαι σε αυτή την καρέκλα, να συνδεθούμε να μας τα πει η ίδια έτσι που τα κατάφερε. Δανάη είσαι εδώ;».

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην οθόνη η Δανάη Μπάρκα, η οποία και αποκάλυψε πως διαγνώστηκε θετική στον covid-19: «Καλημέρα, καλημέρα! Δεν συνέβη τίποτα, ήθελες να κάτσεις στην καρέκλα μου και με έστειλες. Λοιπόν, παιδιά τι να σας πω τώρα κι εγώ… Λίγο τα επινίκια, λίγο οι πανηγυρισμοί, λίγο που ήρθαμε σε επαφή με πολύ κόσμο, σήμερα βγήκα θετική στον covid-19. Εγώ και την προηγούμενη φορά που είχα κολλήσει, πρόπερσι, πάλι ήμουν πολύ καλά. Επίσης πρόπερσι Παρασκευή ήμουν θετική, Κυριακή αρνητική.

Εύχομαι πραγματικά να είμαι αρνητική σε λίγες μέρες, γιατί δεν το αντέχω και πολύ το σπίτι όπως ξέρετε. Μέχρι στιγμής δεν έχω τίποτα, αν εξαιρέσεις αυτό το ελαφρύ μπούκωμα δεν έχω τίποτα, δεν αισθάνομαι τίποτα, έχω γεύση, έχω όσφρηση. Θα κάτσω στον ήλιο, γιατί έχει και καλό καιρό και θα διαβάσω κανένα βιβλίο, θα παίξω με τα σκυλάκια… Ξεκίνησα όλες τις βιταμίνες, πίνω πάρα πολύ νερό, όλα τα κάνω τέλεια, υπόσχομαι! Ελπίζω Κυριακή, Δευτέρα να είμαι αρνητική για να τρέξω πίσω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ