Σοφία Χατζηπαντελή: Τα φρύδια και η ενόχλησή της με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Στέλιο Κουδουνάρη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τις ερωτήσεις που της έκαναν οι δημοσιογράφοι. Μάλιστα το μοντέλο άφησε τους δημοσιογράφους να πιάσουν τα φρύδια της για να δουν αν είναι αληθινά και αργότερα αποχώρησε φανερά ενοχλημένη.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε στο instagram προφίλ της μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την Σοφία Χατζηπαντελή. Στο post τα χαρακτηριστικά φρύδια του μοντέλου έχουν χάσει την πυκνότητά τους.

Σε ερώτηση που της έκαναν για τα φρύδια της, η Σοφία Χατζηπαντελή προέτρεψε τους δημοσιογράφους να πιάσουν τα φρύδια της «Δώσε μου το χέρι σου, έλα, κοίτα, έχουμε τρίχες εδώ, τρίχες για τον εαυτό σου. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν νομίζω να έκανε photoshop η Μαρία».

«Γιατί δεν ρωτάτε την Μαρία παιδιά; Η Σοφία είδε την φωτογραφία όπως και εσείς» είπε εκείνη την ώρα ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Λίγο μετά το μοντέλο ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, αλλά και να είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Σκουλό που είναι επίσης κριτής του παιχνιδιού. «Πού να φύγω; Που να πάω; Να φύγω από το παιχνίδι τώρα; Ποιος το έγραψε αυτό; Εσείς το γράψατε αυτό; Έλα να δούμε τα μικρόφωνά σας» απάντησε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Όταν αργότερα οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την Βίκυ Καγιά, το μοντέλο εμφανώς ενοχλημένο ανέφερε πως «Όλα ήταν καλά, απλώς την είχα κάνει unfollow. Ξέρεις κάτι; Τώρα ήρθαμε από κάτι πάρα πολύ ωραίο που έκανε το Madame Figaro για τις γυναίκες της χρονιάς και δεν μου αρέσουν τα θέματα που ανοίγετε τα κανάλια για να βάλετε την μία με την άλλη και να πείτε ότι έχουν μαλώσει. Κανένας δεν μάλωσε, κανένας δεν έκανε τίποτα. Νομίζω ότι ίσως να τα κλείσουμε, η Βίκυ είναι μια χαρά γυναίκα και εγώ ξέρω ποια είμαι».

Τέλος σε ερώτηση για τον Λάκη Γαβαλά, η Σοφία Χατζηπαντελή δήλωσε «Ο κύριος Γαβαλάς είναι καταπληκτικός και τον αγαπώ. Ευχαριστώ» και αποχώρησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ