Μετά τη φωτιά: Η Ιωάννα επικοινωνεί κρυφά με την Ιόλη – Όσα θα δούμε απόψε

Η συγκλονιστική συνέχεια της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά» έρχεται απόψε, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου για να μας καθηλώσει με πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και δυνατά συναισθήματα.

Ο Άρης πιέζει τη Φαίδρα να του δώσει τα ονόματα όσων είχαν πρόσβαση στο νεκροτομείο το βράδυ της τραγωδίας, με σκοπό να μάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την Ιωάννα. Η Ειρήνη καλείται να αντιμετωπίσει τις πιέσεις των δημοσιογράφων που της επιρρίπτουν ευθύνες για την μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Ο Νίκος γράφει ένα αποκαλυπτικό άρθρο για τη νύχτα της φωτιάς.

Όταν το βλέπει ο Αλέξανδρος, αποφασίζει να του δώσει ένα σκληρό μάθημα… Η Ειρήνη, επηρεασμένη από τον πόνο και τις τύψεις της, επιστρέφει στον καμένο χώρο της εκδήλωσης. Εκεί θα συναντήσει τον Οδυσσέα… Η Ιωάννα επικοινωνεί κρυφά με την Ιόλη και ξεκινάει να πάει να την πάρει, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Σάκης οργώνει τη γειτονιά ψάχνοντας για ίχνη της…

H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre  Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Δείτε το trailer

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ