Μάκης Δελαπόρτας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Αντισυμβατική προσωπικότητα, αντισυμβατικό και το τελευταίο αντίο»

Την Μαίρη Χρονοπούλου αποχαιρετούν σήμερα (13/10) στο σπίτι της οι κοντινοί της άνθρωποι. Η μεγάλη σταρ του κινηματογράφου και του θεάτρου είχε επιλέξει αντί για να ακολουθηθεί το τελετουργικό μιας χριστιανικής κηδείας, να γίνει μία συνάντηση των φίλων της στο σπίτι της στην Παιανία, προκειμένου να την αποχαιρετήσουν.

Ο καλός της φίλος Μάκης Δελαπόρτας κατά την άφιξή του στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Είναι το τελευταίο αντίο για την φίλη μου, για τελευταία φορά θα έρθω σπίτι της να την αποχαιρετήσω και όσο και αν λέμε πως σήμερα κάνουμε ένα πάρτι εγώ δεν μπορώ παρά να είμαι θλιμμένος. Είναι πολύ δύσκολη μέρα.

Θα γίνουν όλα όπως τα είχε ζητήσει, ντυμένοι στα άσπρα οι φίλοι της όπως βλέπετε. Αντισυμβατική προσωπικότητα, έτσι και αλλιώς, αντισυμβατικό και το τελευταίο αντίο. Η μαγκιά της ήταν χαρακτηριστικό της που θυμάμαι και αγαπώ. Κάτι που δεν νομίζω πως το ξανασυνάντησα σε καμία άλλη μεγάλη πρωταγωνίστρια στο χώρο».

Αναφορικά με την αποτέφρωσή της και το τι θα γίνει με τις στάχτες της, ο Μάκης Δελαπόρτας ανέφερε πως: «Αυτές τις λεπτομέρειες πραγματικά δεν τις ξέρω και κάθε φορά που η Μαίρη ξεκινούσε να μου μιλάει για όλα αυτά, τις άλλαζα κουβέντα γιατί πραγματικά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που αντέχουν αυτού του είδους τις καταστάσεις. Εγώ προσωπικά δεν αντέχω πολύ . Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και αυτό τώρα το ότι έρχομαι για τελευταία φορά να την αποχαιρετήσω στο σπίτι της».

«Από κει και πέρα όμως νομίζω πως γίνονται όλα όσα ήθελε και πρέπει να συμβούν όλα αυτά έτσι και αλλιώς. Γι’ αυτό είστε και εσείς εδώ, γι’ αυτό και είμαστε εμείς εδώ, να την αποχαιρετήσουμε εδώ σπίτι της έτσι όπως το ήθελε και εκείνη» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ