Κώστας Γιαννόπουλος για Μαίρη Χρονοπούλου: Μας έκανε την τιμή να μας θεωρεί οικογένειά της

Το ύστατο χαίρε στην Μαίρη Χρονοπούλου λένε σήμερα (13/10) οι κοντινοί της άνθρωποι, στο σπίτι της στην Παιανία. Ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», είναι μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στο σπίτι της γνωστής ηθοποιού.

Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» ανέφερε: «Βρισκόμαστε στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, μας έφυγε, μας λείπει, αλλά άφησε πίσω της κάτι πολύ σημαντικό. Εμείς, η οικογένεια της Μαίρης όπως μας αποκαλούσε, το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα παιδιά της, τα 35.000 παιδιά που έλεγε ότι έχει, θέλουμε να την ευχαριστήσουμε γι’ αυτό που έκανε πριν φύγει από την ζωή. Για την τιμή που μας έκανε να μας θεωρεί οικογένειά της. Εδώ λοιπόν που θα υπάρχει ένα μνημείο της Μαίρης μόνιμο, θα υπάρχει ταμπέλα «Μαίρη Χρονοπούλου ηθοποιός, αγαπούσε τα παιδιά». «Η Φροντίδα Νέων Παιδιών & Νέων Μαίρη Χρονοπούλου», υπήρχε αλλά σήμερα παίρνει και το όνομά της. Θα καθιερωθεί και ένα βραβείο στη μνήμη της Μαίρης Χρονοπούλου».

Στην τελευταία της συνέντευξη η Μαίρη Χρονοπούλου είχε πει για το «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Ήμουν άτυχη στην ερωτική μου ζωή και δεν μπόρεσα να αποκτήσω παιδί. Αν γύριζα πίσω το χρόνο θα έκανα παιδιά. Μετά το σκέφτηκα, έχω τόσο μεγάλο δεσμό με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», είναι οικογένειά μου και τελικά έχω 34.000 παιδιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ